728 x 90

Rabu, 8 Julai 2015

Wordless Wednesday - She Has Every Reason to CRY

Thanks so much, SS! Rasanya sure dapat agak apa Cekebon tengah buat sekarang kan? :)

47 ulasan:

  1. so sweet.. Kak Farrah, gambar candid cekebon xdak ka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dak. Dia tengah merebeh tu. Tak comel masuk blog. Muka keronyokkk! Hahahah

      Padam
  2. SS, so sweetttt...
    Wewittt..hehe.
    Mesti cekebon terharu sampai nangis kan k.farah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok la kan cekebon sampaikan salam untuk cekebon juga ya

      Padam
    2. Biasalah, Shikin. Bah jugalah Kuang sekejap tadi :)
      Bonda ku itu kan, sensintip orangnya.

      Insya-Allah, Arz. Nanti akak sampaikan :)

      Padam
    3. Tengok Cekebon happy mesti akak pun nanges an... hehehe

      Padam
    4. Akak tak nangis,..mata masuk habuk je ahaks :)

      Padam
  3. mesti cekebon terharu sampai farah x sanggup nak up gambar ... semoga cekebon sehat selalu .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang dia happy sangat, Sis Vee. Lama dia duduk pegang kad tu. Siap pakai magnifying glass nak feel baca. Thanks atas doanya, Sis. Moga Allah merahmati sis & famili :)

      Padam
  4. Saat ni... Mata SS dah tak boleh bukak besau... Sebab tak cukup tido... Rasa nak tersembam... Anytime boleh rebah... Dalam lebih 24 jam... SS dapat lelap mata cuma 1 jam 30 minit aje... Bayangkan rupa panda macamana! He He He...

    My Dear Cekebon...

    Alololo... Jangan ler nanges... Tak mo laa sedih2... Senyum2 skit... Mana senyuman Cekebon yang comel tu... Kalu Cekebon sedih... Nanti SS pon sedih... Pemberian SS tak sehebat mana pon... Itu je rezeki yang mampu dikongsi untuk kenangan Cekebon... Harap Cekebon sudi laa terima... Sob Sob Sob...

    I Love You Cekebon!

    * Dari Jauh Ku Pohon Maaf - Sudirman

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cekebon jangan nangis ya. SS pernah jumpa cekebon ka?

      Padam
    2. Dah tak nangis, dah. Senyum sepanjang hari sebab dia ada projek khas utk SS. Cekebon & SS belum pernah jumpa lagi, Arz :)

      Padam
    3. SS< Cekebon nangis lebih sebab takut kad raya dia sampai lambat kat SS. Hari tu masa saya pos kad raya tak tanya dia nak pos apa2 (sebab ingat dia dah buat ngan adik). Rupa-rupanya dia sibuk buat preparation utk raya lupa dah kad raya semua!

      Dah bacakan komen SS ni pada Cekebon:
      "Don't worry, SS. Ni hari baik, bulan baik,..aunty Cekebon akan doakan kesihatan SS."
      "Kak cakap ngan SS tau, ibu akan sungguh2 doakan dia. Ibu tak de blog, gram2 (IG) ngan facebook. Tapi bilang kat SS ibu akan sentiasa doakan dia."

      Ni pesan saya pulak:
      SS pergilah pujuk mata bobok. Kalau tak leh bobok pun bawa berehat. Jangan drag diri nanti bahaya utk kesihatan!

      Padam
    4. sweetnya korang dua orang ni..semoga cekebon dan SS keduanya dikurniakan kesihatan yang baik

      Padam
    5. alaaa....terharu dgn apa yg SS dan cekebon ucapkan...moga ada rezeki berjumpa nnti....mesti lagi best kannnn.....

      Padam
    6. Insya Allah, mudah-mudahan :)

      Padam
  5. So sweet~ bestnya dpt kad raya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS ngan Cekebon memang loving2 :)

      Padam
  6. sis JM lak yang menitis air mata...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan sedih2 sangat hari baik bulan baik ni, Sis :)

      Padam
  7. Kirim salam cekebon ~~~ hug and kisses

    heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Nanti akak sampaikan :)

      Padam
  8. tahniah Farrah.. dapat kad raya dari ss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Intan. Intan dapat dah kad raya drpd saya?

      Padam
  9. Balasan
    1. Sangat terharu, syahdu, pilu semua COMPLETE :)

      Padam
  10. wah rezeki cekebon tahniah...

    talian kasih sayang antara SS dan cekebon buat terharu ekin terharu sangat taw...

    semoga cekebon happy selalu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn. Moga SS makin bertambah murah rezeki. Ekin yang mendoakan pun akan murah rezeki :)

      Padam
    2. terima kasih kak Farah amin

      Padam
  11. Terharu tgk kad SS utk Cekebon....rasa nk ngalir airmata....sy doakan semoga mereka diberi kesihatan yang terbaik (^_^)


    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnnn. Thanks atas doanya, Sis D :)

      Padam
  12. so sweetnya.. mesti Cekebon terharu sesangatnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Merebeh-rebeh dia terharu, Eyda :)

      Padam
  13. suwittt sangat kan
    heee ape yang SS tengah buat tu kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS? Hmmm macam2 yg tgh dibuatnya tu, buat bodo,...buat selamba,..buat comel. Mbak Jambu kan colourful karaktyernya :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...