Isnin, 10 Ogos 2015

3 Kiriman Senyum

Selamat Memulakan Minggu Baru!
Rasa-rasa lemau atau mood tak berapa nak elok, kita defenestrate je!
Senyum banyak-banyak!

Entri pagi Isnin ni entri senyum. Jumaat minggu lepas terima 3 kiriman yang telah buat saya senyum sepanjang hujung minggu. Sampai hari ini masih terbawa-bawa mood gembiranya.


1. Rexona (Tebus di Woop)

Siapa nak setem? Ada banyak lebih ni :)
2. Febreze Refill, Febreze On The Go Bottle & 10 pek Joy (Tebus di Woop)

Excited dapat refill Febreze percuma :D

Nak tahu bagaimana saya dapat barang-barang di atas, boleh baca di sini.


...kiriman ke - 3, yang buat senyum saya lebar sampai telinga,...terima cek Nuffnang! Tak silap saya, ini cash-out kali ke - 4.

Surat Cinta daripada Nuffnang :)

Alhamdulillah! Apa reason kalian untuk senyum hari ini?


53 ulasan:

  1. sy pun join woop jugak... banyak dah redeem point.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best, kan! Saya pun nak kumpul banyak sikit points kali ni, nak redeem barang lain pula :)

      Padam
  2. rexona tu saye gune! nk satu! :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi dah ada orang yang clained, Ezy :)

      Padam
  3. reason takde
    tapi ttp tersenyum
    heheheh
    wahh bestnye kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini sudah bagus. Ceria-ceria je. Tak perlu ada reasons :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Hihihii alhamdulillah. Memang seronok!

      Padam
  5. Balasan
    1. Semestinya. Budget untuk beli barang2 tu leh masuk tabung! :)

      Padam
  6. ekonomi meleset... apa saja cara untuk menjimatkan haruslah didahulukan.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul betul! Nasib baik juga dekat woop ni boleh redeem dgn barang yang saya guna :)

      Padam
    2. betul sngt ni.. skrang nak beli something pun kena fikir banyak kali..

      Padam
  7. alhamdulillah...rezeki utk farrah....moga makin bertambah rezekinya nnti....sy senyum harini coz tgk farrah dapat byk brg....tumpang gumbira hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Thanks so much, Sis D! Kita senyum sama-sama ye.
      Sis D dah sihat ke?

      Padam
    2. masih batuk2 sikit farrah...tp alhamdulillah dah sihat sikit hari ni hihih

      Padam
  8. suka senyum baca blog dan komen yang kengkawan tinggalkan..

    BalasPadam
  9. suka jugak barang free nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka kan,..lagi2 kalau barang tu kita memang guna/perlukan :)

      Padam
  10. yg ketiga tu mmg senyum lebar sis...

    BalasPadam
    Balasan
    1. semestinya! memang senyum lebar :)

      Padam
    2. itew pun tompang senyum skali..

      Padam
  11. Wahhh best tu banyak akak dapat ekin pulun kumpul point lg ni hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun tengah kumpul ni :)

      Padam
    2. Akak ada ekin xfhm lagi yg point tu yg share kat fb tu

      Padam
    3. Jom kita kumpul point banyak2 :)

      Padam
  12. alhamdulillah :)
    yes yg ke2 tu paling best bagi aida.
    kalau kita blogger tegar, wajar la terima cek nuff :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi terima cek nuffnang tu memang best feelingnya!

      Padam
  13. Cik Mimie baru berjinak2 dengan Woop :) hehehehe..

    Memang senyum kalau dapat yg no.3 tu ^______^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senyum lebarrrrrrrr!
      Selamat buat mission woop, Cik Mimie :)

      Padam
    2. Hehehehe...Thank Kak Farrah :)

      Padam
    3. macam berminat tapi takot xleh kasi komitmen.. huurm..

      Padam
  14. Wah wana pun tumpang seronok tengok..byk barang kak farrah dapat..Tahniah akak.

    BalasPadam
  15. Apa yg buat wana kembali tersenyum Utk hari ni bila anak buah wana, sudah bagi respon positif..dah mau berinteraksi dgn org2 disekelilingnya sbb Sblm ni Dia rasa sedih sgt atas pemergian mamanya, kakak ipar wana 2 hari lalu. * masih berkabung*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Allah, syukurnya. Mesti Wana rasa lega kan. Bila diorang diam begitu, tak senang duduk kita risau memikirkannya. Takziah ye Wana.

      Padam
    2. Takziah buat Kak Wana..semoga ank buah Kak Wana dapat hadapi semua ni..

      Padam
    3. alhamdulillah.. kena ceriakan hari2nya.. kena buat dia tahu.. dia tak keseorangan..

      Padam
  16. BEST!!!! nya dapat barang dari whoops...kalau sis JM pun senyum sepanjang hari

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan whoops ya sis JM

      WOOP ya hihihhi

      Padam
    2. Ekin belum lagi dapat chek dari nufnang bila la nk dapat ni

      Padam
    3. Cik Mimie pun tak cashout lagi..hehehe...

      Padam
    4. yang dah cashout tu mohon open table banje =P

      Padam
  17. wow Kak Farrah.. masyuknyaaa.. CT pernah sekali je cashout nuffnang.. slow la..

    BalasPadam
  18. wahhh bestnya. tahniah kak (^▽^)

    BalasPadam
  19. SS pernah dapat... tapi SS pakai freebies

    BalasPadam
  20. nak setemmmmm haha tak malu
    kite dah try woop that day, bru ade 400 lebih haha

    wahh nuffnang meh sini siket kakkkk

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...