728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 24 Ogos 2015

Dikepung Dinasour

Siapalah yang pedajal budak ni,...ada idea pulak tu hihihi
Shian kat dia.

Credit

Happy Monday!
Selamat Memulakan Minggu Baru.

45 ulasan:

  1. siannya dia.. kalau kepung anak sis YY xpalah..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni kalau dapat kat si Afif, dipeluk digomolnya dinasour ni semua :)

      Padam
  2. rajinnya kak farrah baca entry lama I..

    BalasPadam
    Balasan
    1. entry lama la yg kena baca... sebelum kena TAPIS! keh keh keh

      Padam
    2. Hikhik sebelum kena tapissss. Ala lagipun entri2 lama Syida banyak yg akak missed :)

      Padam
  3. kesian dia.... sebelum ni ultraman skrg dinasour plk... =..='

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam-macam kan,.. ada pulak masa nak memikirnya :)

      Padam
  4. hehe...saya penah tunjuk gambo ni pada afif
    dia tak tertarik pada gambo budak tu menangis
    tapi dia tanya mana dia boleh t-rex tu
    sabo ajelah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Afif kalau jumpa aisle penuh dinasour ni mesti dia excited kan,..

      Padam
  5. okay...kezaliman terserlah.

    kesian dia.

    fobia kot....

    huhuhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu kira kuat lagi bertahan tu,..klu akak kena, mahu dah terlentang atas lantai takut hikhikhik

      Padam
  6. ni kalo jumpa sapa buat ni... cik manisah lesing sama dia...

    kasik sekeh2 sekali...

    hamvoiii biasa tu buat budak kecik nangis...

    tapi kan memang ada orang suka purposely buat kids menangis tau... kat opis saya ada sorang.
    hangin betul saya ngan orang perangai macam ni.
    selagi budak tu tak nangis... di kacaunya sampai budak tu menangis baru dia puas hati.

    eeeiiii...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak... abis laa SS kalu camni... Abis laaa SS kena lesing!

      Padam
    2. Haaaa.... memang... confirm...

      Biasa dia tuh ye...

      Babap nnt baru tau...

      Padam
    3. Akak berbangga mengenali Cik Manisah Lesing hikhikhik
      SS, jaga2...lesing bukan sebarang lesing nih.

      Padam
    4. alamak...sy masuk kategori yg suka nyakat budak...selagi xnangesss....adehh...bis kena lesing la lepeh nihh hahahahahha

      Padam
  7. Haha..ciannya budak tu..tak baik tau bt mcm tu..tp dia comel la Kak :)

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Oh,..patutlah berbondong-bondong dinasournya :)

      Padam
  9. Haha.. Mesti terus tak nak main nanti.. Tgk gamabr pn maunya trauma ni.. Kiki

    BalasPadam
  10. nih adegan sebelum hero transformer optimus prime datang menyelamat kan., ke kingkong yg mai tolong? hehe

    BalasPadam
  11. aololo.. tomeinyer dia. takut yer baby.. hihik, kekadang menyakat nih seronok jugak. huhu

    BalasPadam
  12. kalu SS lagi teruk kot SS buli... keh keh keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eeee..
      Tak baik tau...

      Saya kejar sss satu kampung tau kalau buat mcm tu...

      Babap kang nak?

      ;p

      Padam
  13. kah kah kah yg lawak tu sbb budak tu nanges sbb takut....klau di kepung rimau agak2 takut tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haipppp.... SJM pun nk kna babap juga ni...

      Padam
    2. SJM letak cacing atas tangan huda nak? nak test penggeli ke tak?

      Padam
  14. dan yg kedua lawak tu sbb Dinasour lebih rendah dari budak tu ahahah....

    BalasPadam
  15. siannya kena buli.. mesti nanti jadi fobia..

    BalasPadam
  16. alololo!!! comel je walaupun nanges. hihi

    p/s~ https://www.facebook.com/athirah.diyana bg nama n no phone kat fb ni ye. nnt sy pos tamar cocoa :)

    BalasPadam
  17. hahaha mau trauma budak ni

    BalasPadam
  18. Kesian kat budak tu... sape punya keje la ni

    BalasPadam
  19. hahhahaah....sy dulu masa kecik2 suka buat cenggini kat anak sedara.....kejam kan...

    BalasPadam
  20. Alalala..omeynye..hehehe :) Suka dengki budak2 kecik cmni..comel sgt :)

    BalasPadam
  21. ahahaha ada ada tengok kat FB.. hahaha org kata ni mesti otak bapak2 ni..

    BalasPadam
  22. haahahah...
    sedih nye tgk
    tp comell je

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...