728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 16 Ogos 2015

Doa Murah Rezeki

Untuk diamalkan. Dah lama tak buat entri doa dan zikir. Saya sedang complie doa, zikir dan amalan-amalan dimurahkan rezeki. Kongsi dua ini dahulu ye. 


Kredit: darulmurtadza & syifa al-ikhlas

28 ulasan:

  1. aminn. bagus amalkan salu ni :)

    BalasPadam
  2. amin...sama-sama kita amalkan

    BalasPadam
  3. Amin...sama2 lah kita sentiasa mengamalkannya...

    BalasPadam
  4. Semoga kita amalkannya.. inshaAllah.. thanks share doa dan zikir ni ye

    BalasPadam
  5. Saya ada... akak nak?

    Cita2 sy nk kuar kan buku doa kecik2 yg fency utk orang senang bawak n blh hafal.

    Tp x kreatif nk buat....

    BalasPadam
  6. Kuar kan sticker doa...
    Or fridge magnet doa...

    Tu yg cr kertas fm tu...

    Hrtu ingat nk tempah... tp kt sini mahal sgt...

    BalasPadam
  7. aminnnnn...moga bertambah rezeki kita semuaa

    BalasPadam
  8. aamin..doakan semua kawan2 kita, saudara mara semua nya murah rezeki...

    BalasPadam
  9. Alahmdulillah ada yang share..

    BalasPadam
  10. In shaa Allah, mari amal sama2 ;)

    BalasPadam
  11. thanks for sharing.. new for me.. :-)

    BalasPadam
  12. amin..semoga mendapat rezeki yang berkat

    BalasPadam
  13. amin.. mudah-mudahan kita dimurahkan rezeki olehNya..

    BalasPadam
  14. Amin...semoga murah rezeki kita semua :)

    BalasPadam
  15. aminnn...
    bagus ekk compile doa2 harian gini.

    BalasPadam
  16. Thanks sharing...
    Semoga kita semua dimurahkan rezeki..
    Amin, in shaa Allah :D

    BalasPadam
  17. CT follow darul mutadza ni jugak.. sebab simple2 mesej yg nak disampaikan tp jelas..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...