Rabu, 19 Ogos 2015

Wordless Wednesday - A for APPLE!


Dapat agak tak nak buat apa? :)



52 ulasan:

  1. Buat alas untuk something ke?

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Bukan hiasan, tapi utk budak2 tuisyen :)

      Padam
    2. ooo... kreatif la akak ni.guna batang.aiskrim tu lps tu atas tu guna water kaler ke

      Padam
    3. Guna acrylic paint, ekin. Boleh cari di kedai alat tulis/lukisan. Popular pun ada :)

      Padam
    4. Nanti try usha kedai alat tulis tq kak farah

      Padam
  3. Assalamulaikum kak farah selamat pagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, selamat pagi, Ekin :)
      Sihat hari ni?

      Padam
    2. Ok la hari ini.. rajin la sikit buat keje hihihi.. sapu daun kat luar nuh.... selalunya mls xde mood hahahaha

      Padam
  4. alaa...suweet sangat.
    boleh buat art n craft dengan kids kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa lebih kurang begitulah. Cuma ni untuk aktiviti pembelajaran diorang :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Haaa boleh buat alas cawan gak ;)

      Padam
  6. Balasan
    1. Biasa2 aja, Lia. Janji budak2 kenal itu epal , kira lepaslah :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Buat coaster pun buleh, sis...tapi yang ni saya tak lekatkan dengan glue :)

      Padam
  8. ni nk wat puzzle ke farrah??? cantik lukisan nyeee...hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yessssss! Pandailah, Sis D! Saya bagi lima bintang! Memang nak buat puzzle utk material mengajar budak :)

      Padam
  9. cantik!!...kreatif...buat lapik gelas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau nak buat lapik gelas, kita kena glue batang2 aiskrim tu :)

      Padam
  10. buat puzzle ke kak???? hihihihih :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pandaiiiiiiii! Yes, nak buat mini puzzle utk mengajar. Boring2, suruh budak2 susun batang aiskrim jadi gambar buah :)

      Padam
    2. kreatif akak ni... daripada buang batang ice-cream tu ada juga gunanya.... :DDD

      Padam
    3. Tak delah kreatif mana, Ikhwan. Kita guna semula hihihi

      Padam
    4. baru nk cakap buat puzzle!!!..A for Apple, F for Farrah dan J for JM heeee

      Padam
  11. aiii..kreatif.. lukisannya pon cantik.. ehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik setakat lukis epal tu lepaslah, yoorin :)

      Padam
  12. Buat apa erk? tempat alas kot :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat mini puzzle, Cik Mimie. Nanti batang aiskrim tu kita pisah2kan,..suruhlah budak2 cantumkan balik :)

      Padam
    2. Owh, puzzle...hehe.. Kak Farrah memang kreatif..kit apun x terfikir boleh buat [uzzle guna stick ni..hehe

      Padam
  13. kreatif dan inovatif sungguh. Kipidap. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik. Amboi, kreatip dan inovatip?! Tak delah inovatif mana, Eyja. More tu guna semula bahan yg ada je :)

      Padam
  14. Alahai comel tengok Apple tu..Nampak Mcm alas tapi Mgkin lbih sesuai Utk alat Bantu mngajar ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, untuk bahan mengajar. Nak ajar tajuk fruits & vegetables :)

      Padam
  15. terbaik idea ni utk student.
    aida byk gaks btg eskrem ni.
    nak buat felt masih lom kesampaian.
    sebab xde masa.
    boleh buat utk ijat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh guna gambar gak, Aida. Kita lekat gambar kat batang aiskrim, then potong cantik2.

      Padam
  16. Memandang kn huda teka betul... huda kna dpt hadiah...
    H for Huda...
    Yeay...
    CM for ???

    Haha... ty SSS...

    BalasPadam
  17. Gigih huda nk g mkn aiskrim sbb nk batang ais krim tu...
    Hihi

    BalasPadam
  18. Cantik... batang aiskrim yang selalu dibuang itu untuk orang kreatip, ada ja ideanya...

    Apa la ceq tak kreatip.. huk2

    BalasPadam
  19. buat aiskrim epal. haha! ok jawapan salah. teetttttt!!!!!

    BalasPadam
  20. buat puzzle rupanya.. mesti menarik kan.. tapi bila lekat, boleh buat alas cawan..

    BalasPadam
  21. puzzle ke? saya mula ingat nak buat lapik cawan...hehe

    BalasPadam
  22. untuk budak2 tadika pnya puzzle?

    BalasPadam
  23. Cantiknya FM....nak buat apa tu yer...ndk sabar nk tau...hihi

    BalasPadam
  24. Oh rupanya mini puzzle.. Hihi..baru wana tau :)

    BalasPadam
  25. kak farrah warna ke ni
    cantiknyeee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...