728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 26 Ogos 2015

Wordless Wednesday - Plectrum





41 ulasan:

  1. buat sendiri ka kak farah....nice

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lukis sendiri. Pick tu pick favourite :)

      Padam
  2. Simple n nice.. Blh buat freegift birthday ni..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kenottttt! Ini guitar pick favourite akak :)

      Padam
  3. Buat sendiri ke kak farah kreatif la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taklah. Plectrum ni kesayangan akak,..adik bagi masa mula2 akak blaja main gitar. Sebab sayang sgt,.. tu yg lukis trademark kat situ :)

      Padam
  4. cantik... pemetik gitar tu...

    BalasPadam
  5. Cantik la pemetik guitar tu kak farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu gi kedai music ada macam2 warna & design lagi, Wana :)

      Padam
  6. huihhhh....cute nye pemetik gitar tuhh.....buat sndiri eh farrah???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak, sis D. Ini adik bagi. Beli kat kedai. Klu nak buat kena ada puncher khas.

      Padam
  7. waaa...cantiknya..kak farah memang tangan seni =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala Zarith,...setakat lukis kulat je,.. :)

      Padam
  8. alahai cantiknya.. pandai Farrah hias..

    BalasPadam
  9. cute FM....memang kreatif lah FM ni...

    BalasPadam
  10. lagi lajulah Kak Farrah memetik lepas ni =D

    BalasPadam
  11. bestnya kalau pandai main gitar jugak macam akak.

    BalasPadam
  12. ooo ok..
    pemetik gitar kak farrah tu yeee
    heehehehhe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...