728 x 90

Rabu, 12 Ogos 2015

Wordless Wednesday - Tengok Apa Tu?







Sumber imej - Pinterest. Credit goes to the owners of these photos.

50 ulasan:

  1. "u tangkap gambar I cantik tak?" tu dialog dalam hati..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang first tu memang kelakar kan,...tengok gambar sendiri tuh!

      Padam
    2. binatang pun da maju.. celik IT

      Padam
  2. tgk cikgu Ceketad..tgh buat apa tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgk pakai teropong ker JM??? hihih

      Padam
    2. Hikhikhik saya tengah blogwalking, Sis JM. Jejak balik mana-mana yang saya dah lama tak singgah :)

      @Sis D - Sis JM guna teropong Fasola :)

      Padam
    3. guna teropong buluh sama seperti "Raja BOMOH" buat tu kih kih kih

      Padam
    4. sian dak Farrah...sorry dear..x sempat nk up entri Bangkok..tunggu!!! entri Bangkok tu penuh saspen kih kih kih...propa je lebih

      Padam
    5. Saspen? Saya tunggu! Saya tunggu! Sambil tu fuhh fuhhh jampi bior mood Sis JM nak buat entri akan membara-bara!

      Padam
    6. Saya pun tertunggu-tunggu

      Padam
    7. seru la pak moh teropong tu.. dia ngendap kita baru tau..

      Padam
  3. kalau buat mcm ni berani dengan kucing je

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy dgn kucing pun xberani hehehe

      Padam
    2. Kucing dan rabbit oklah kot,..yang lain tak berani :)

      Padam
    3. Deanna takut kucing? Ayam? takut tak? hihih...

      Padam
    4. semua binatang itu sy takut...heheheh

      Padam
    5. Saya pun takut kucen.
      Haritu dia TER MASUK umah saya bila saya bukak pintu... sy punya jerit.... habis semua jiran keluar...

      Hahaha

      Padam
    6. pergghhh,,,kuat nya Huda jerit..itu baru kucen..kalau hantu? ahahahah...x leh nk bayangkan

      Padam
  4. comel jer tgk gmbr tuhh..sibuk jer nk tgk gmbr per yg org tuh amik...adehhh hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sibuk mengendeng nak tengok tu yg mahal kan,... :)

      Padam
    2. yang datang mengendeng rasa nak kiss sekali hihih

      Padam
    3. JM....berani eh nk kiss?? kalau sy...lari seribu batu....hahahah

      Padam
    4. aahhaha...LAWAK!!!! mesti x cukup tanah kan...

      Padam
    5. ..dan apabila Sis D lari seribu batu, saya hanya memandang dari kejauhan.
      sebab saya tak larat nak lari heheh

      Padam
    6. Farrah..sy lari dlm hati jer kah kah kah

      Padam
  5. comeinya.. mesti depa teruja tengok gambaq sendiri.. macam tuah... T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh Tuah Firah macam tu gak gayanya ye....

      Padam
    2. pandai cerdik sungguh.. tau plak tu lepas amek gmbr kena tengok =P

      Padam
  6. Haha..comel..boleh pula tengok gambar sndiri :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia nak tengok fotogenik ke idak,..

      Padam
  7. hahahhaa.. pandai binatang2 tu

    BalasPadam
  8. Haaa jarang lagi nampak di malaysia

    BalasPadam
  9. Hehehehe..comel betul gamabr no.1 tu..pandai tengok gambar dia sendiri :)

    BalasPadam
  10. Kak Farrah cuba buat Kat Yuri macam tu..agak2 dia nak tengok tak gambar dia..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. a ah Kak Farrah.. cer experiment kat Yuri.. tengok dia layan ke tidak hehe..

      Padam
  11. ni gambo org buat dokumentari ekk?
    sungguh berani...
    demi mencari secebis ilmu :)

    BalasPadam
  12. yang first tu musang kan ? macam dalam citer Lady apa tah.. kan kan..

    BalasPadam
  13. yang second tu siap panjat badan photographer tu.. macam dah kawan lama hehe..

    BalasPadam
  14. kalu SS... ngendap orang mandi je laaaa baru guna teknik photography camni... Boleh? keh keh keh...

    BalasPadam
  15. biase lepas amek gamba sume camtu hahaha
    binatang pun dah pandai.
    one day binatang pandai selfie jgn terkejut lol

    BalasPadam
  16. aloloo comelnya.. binatang pun pandai kan..

    BalasPadam
  17. saya nak macam ni jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  18. hehehe nak join amek gambar skali la ye..
    comell je

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...