Jumaat, 25 September 2015

Aidiladha 2015


Selamat Hari Raya Aidiladha
Moga kita sama-sama ambil iktibar atas erti sebuah pengorbanan.
Tuan tower tidak ada ye dua tiga hari ni.
Mungkin sibuk pergi pujuk lembu ;)






59 ulasan:

  1. Selamat hari raya aidiladha! Kirim salam sayang buat cekebon... Muahhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya Aidiladha utk SS, HH & family. Ur beloved girlfriend mesti masak banyak dish best2 kan. Cekebon kirim salam balik - salam sayang hari raya qurban katanya :)

      Padam
    2. Selamat hari raya kak farah n ss..")

      Padam
  2. Selamat Hari Raya AidilAdha Farrah..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Same goes to you. Salam Aidiladha buat Sis & keluarga :)

      Padam
  3. Salam Aidiladha kak. Semoga semuanya baik2 sahaja. Amin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya, Scha. Aminnn. Terima kasih atas doanya. Akak doakan Scha sihat, happy dan ceria selalu :)

      Padam
  4. salam aidiladha kak dan seisi keluarga.. moga kita menghayati erti sebuah pengorbanan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ikhwan. Sama2 lah kita hayati betapa besarnya nilai sebuah pengorbanan :)

      Padam
    2. InshaaAllah.. pengorbanan tu mmg perlu untuk setiap manusia kan... :D takde resepi daging ke hari raya korban ni kak?? hihihih

      Padam
  5. Salam singgah petang di sini farah... salam aidiladha dan maaf zahir batin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sbb sudi dtg beraya, Diana. Selamat hari raya buat Diana & family :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Selamat hari raya buat Mazni juga :)

      Padam
  7. Kak, font apa tuu... Comel laa.... Suka sukaaa
    Btw, salam aidil adha :) Heheheheehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam aidiladha to u too. Font tu Hello 'something',..akak tak berapa sure. Nanti akak confirmkan ye :)

      Padam
  8. Selamat hari raya aidiladha, kesian pada lembu kan kak? Takpe sekurang kurangnya lembu tidak dikorbankan dengan cara yang salah malah lembu terus masuk syurga tanpa dihisab :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam aidiladha, Nabihah. Yes, lembu2 tu dikorbankan untuk jalan Allah :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Selamat hari raya qurban, Mrs Yatie :)

      Padam
  10. Selamat hari raya Aidil Adha, kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy hari raya to you too, Farah :)

      Padam
  11. Selamat hari raya aidiladha Kak Farrah!

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum Kak Farrah.. selamat hari raya AidilAdha dari ros buat kak Farrah sekeluarga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Ros. Akak juga nak ucapkan selamat berhari raya buat Ros & keluarga :)

      Padam
  13. salam aidiladha farah mohon ampon dan maaf ya jika ada salah silap kaknoor ya

    BalasPadam
  14. Selamat hari raya, Kak Noor. Sama juga dari pihak saya, maaf andai ada salah silap saya pada Kak Noor.

    BalasPadam
  15. Selamat hari raya Aidil Adha, Farrah..

    BalasPadam
  16. Salam Aidiladha, Farrah... (^_^)

    BalasPadam
  17. Selamat Hari Raya AidilAdha Kak Farrah :)

    BalasPadam
  18. Asalam selamat hari raya aidil adha ya

    BalasPadam
  19. selamat hari raya aidiladha kepada farrah sekeluarga.. :)

    BalasPadam
  20. kak farah..lembu tak makan dipujuk lagi ke...

    BalasPadam
  21. salam aidiladha kak farrah comel.. maaf zahir batin ye

    BalasPadam
  22. Selamat Hari Raya, Kak. Dapat banyak daging qurban tak tahun ni? Bila nak belanja kami daging kunyit ke...blackpepper ke... ;)

    BalasPadam
  23. Selamat Hari Raya Aidiladha.. tahun nih Farrah buat korban ke?

    BalasPadam
  24. selamat hari raya Farrah.. sorry lambat wish

    BalasPadam
  25. cuti panjang Farrah pergi mana? saya bercuti ke genting highland

    BalasPadam
  26. ehehe cik kak tower mngorban ke ? brapa ekoq tumbang tu ? ehee..

    BalasPadam
  27. dan lagi kan nak wish salam aidiladha ? iols baru pulang ni menjenguk kakak ku..

    ps : wasap tu bila nak on kakak ?

    BalasPadam
  28. salam aidil adha Farrah..mohon maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita ye...take care n syg Farrah!

    BalasPadam
  29. habis berjaya tak pujuk lembu tu? beraa ekor dapat pujuk heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. arghh...huruf 'P' on my keyboard rosak lagi huhuh

      Padam
  30. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KAK FARAH YA MAAF LAMBAT SINGGAH

    BalasPadam
  31. dapat dipujuk tak lembunya? hehe

    BalasPadam
  32. oh lupa, salam aidil adha
    err..boleh lagi ke wish huh =)

    BalasPadam
  33. brape lembu tumbang tu farrah ari tu?
    sampai kena berpujuk tu :) hi hi hi...

    BalasPadam
  34. salam aidiladha...belum terlambat lg kan ;-)

    BalasPadam
  35. alamkk... raya korban pny entry
    heehhehe ni dah nak masuk tahun baru cina da pon ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...