728 x 90

Jumaat, 18 September 2015

BROOCH Mini Giveaway

Jom sertai GA ni. As usual, syaratnya mudah je :)

Klik pada banner untuk turut serta :)


23 ulasan:

  1. Good luck..Farrah..nak join juga la..GA nie. :))

    BalasPadam
  2. good luck akak..
    suatu ketika dulu, ada jugak buat brooch dari fabric ni jual kat Uni..:)

    BalasPadam
  3. good luck...cantik brooch nya..

    BalasPadam
  4. cute2 broochnya, semoga berjaya =)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya..jika ada rezeki x ke mana kan

    BalasPadam
  6. ya semoga berjaya ya dek..rezeki tetap ada..teruskan usaha

    BalasPadam
  7. Semoga Ada rezeki kak farrah ya :)

    BalasPadam
  8. Good luck farah... cantik pulak broochnya tu...!

    BalasPadam
  9. Semoga berjaya FM.... Diana dan join juga...

    BalasPadam
  10. Thanks so much for all the wishes :)

    BalasPadam
  11. ayu ade bace gak pasal GA ni dari IG mimi
    tapi xdan nak join

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...