728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 19 September 2015

Chords Pantas - Hanie Soraya (Easy Guitar Chords)


Kord Lagu dan Lirik Pantas - Hanie Soraya 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


C                           Am                            G        
Benarkah kita belajar dari kesungguhan
               C                     Am                    G
Atau hanya belajar dari segala kesilapan
                        Am      G                 F                 C
Semua yang aku tempuhi menjadikan diri ini
           Am           G                   C
Ini waktuku maafku tak tunggu


(Chorus)
F                        C
Pantas waktukan berlalu
G                     Am
Lantaskan ku kejarmu
F                      C
Oh berlari takkan berhenti
G                     Am
Beraniku mengejar mimpi

F                          C
Pantas waktukan berlalu
G                        Am
Lantaskan ku kejarmu
F                          C
Oh berlari takkan berhenti
G                         Am
Beraniku mengejar mimpi

C
Oh oh oh
Am
Oh oh oh
F
Oh oh oh
G Am
Beraniku mengejar mimpi


C                                   Am                    G
Maafkanku kiranya pernah melukaimu
C                                   Am                   G
Andai ada saatku terleka untuk seketika
                    Am       C           F                        C
Pasti suatu hari nanti akhirnya kaukan fahami
             Am          G               C
Ini waktuku maafku tak tunggu


Ulang (Chorus)

Am
On and on
F
We are all one
C
Start from the bottom
G
And now we here we made it


Ulang (Chorus)

F                      C
Pantas waktukan berlalu
G                   Am
Lantaskan ku kejarmu


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

 

34 ulasan:

  1. best jgk lagu ni... xpandai main gitarrrr... arhhhhh... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pandai main gitar tak apa,...banyak lagi pandai kat tempat lain :)

      Padam
  2. Suara Hanis ni macam suara Amy Mastura...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Mula-mula dengar lagu dia saya pun ingat Amy Mastura ;)

      Padam
    2. suara saya macam Amy Search..hehe

      Padam
  3. SS suka lagu dia yg tajuk Hingga Ke Hujung Dunia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu dia yang tajuk Rasa Sayang pun ok gak :)

      Padam
    2. haah la ana suka both songs tu sbb mcm catchy music dia hehe

      Padam
  4. Nak dengar kat You Tube laaa... Iskkss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergilah dengar. Kalau tak kena dengan citarasa, tukar lagu lain cepat2 ye :)

      Padam
  5. hinggakan ke hujung dunia inii.......

    ehhh.. silap lagu jaaa....

    BalasPadam
  6. aih tertinggal keretapi pulak.. belum dengar lagi lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum tertinggal lagi. Ni lagu baru ni,...

      Padam
  7. tajuk lagu nya PANTAS..SS mesti tahu sbb dia mmg suka layan lagu2 camni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaksss,...terima kasih SS...muahh!

      Padam
    2. tujukan lagu dengan ucapan : Semoga pantas update blog..hehe.Jangan marah JM...

      Padam
    3. Bestla Sis JM ada orang tuju lagu :)

      Ucapan Sal tu sungguh bermakna!

      Padam
  8. Macam pernah dengar,agak sedap jugak lagunya..

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Bolehlah dengar utk nyanyi2 sendiri :)

      Padam
  10. hanie ni sape?? penyanyi baru ehhh....hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penyanyi bawah Faizal Tahir, yg dulu popular dgn lagu hujung dunia :)

      Padam
  11. saya tak pernah lagi dengar lagu ni. hahhahaha.. (ketinggalan zaman sungguh!)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahai, dgn kesibukan Intan sekarang, sempat ke nak dengar lagu? :)

      Padam
  12. lagu Hanes Suraya semua best2..paling layan hingga ke hujung dunia :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. Cara dia nyanyi pun bersahaja :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...