728 x 90

Rabu, 30 September 2015

Cinta Yang Sempurna - Qanda (Easy Guitar Chords)

Kord Gitar dan Lirik Cinta Yang Sempurna - Qanda

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
Am Em F E
Am Em F E

Am

setiap kata yang terungkap
                       G
umpama alasan tak bernokta
                                       F
mengapa dugaan melanda engkau dan aku
                E
setiap bicara kan layu


(*)
Am
hilang dimana
                                  G
selalu dicemar ungkapan yang berbisa,
                                             F
tak sanggup lagi ku sengsara engkau dan aku
                               E 
harapan agar terus bersama
         F                      E
dan ku tak mau berpisah


(**)
                  Dm                G
andainya ku hilang dalam cinta
                   C                 F
suluhkanlah aku dengan rasa
                    Dm               
yang sempurna di dalam gelapku
                         E
dan terus bersama dakapanmu
                                  Am E
cinta yang sempurna


Ulang (*) dan (**)

F G C Em F G E

Ulang (**)

               Dm                 G
Seandaiku hanyut dalam cinta
                 C                             F
pautkan ku senyum yang sempurna
        Dm               
tuk hiasi sepanjang nafasku
                       E
dan bisa ku merasakan cinta
                                   Am E      
cinta yang sempurna


 

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 

 

8 ulasan:

  1. record bagi eyja dengar pula. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uish, takut eyja mimpi ngeri lak nanti :)

      Padam
  2. yeah, Kak farrah tengah menggoreng si kapok :)

    BalasPadam
  3. tak pernah dengar lagi lagu ni kak... takpe lepas ni gi bukak utube jap..
    p/s: dengarlah mampu xleh nak main gitar.. :')

    BalasPadam
  4. macam pernah dengar lagu nih..

    BalasPadam
  5. layan lagu je..main gitar ke laut hahahah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...