728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 9 September 2015

Just Want To Let You Know

Assalamu'alaikum,

Just want to let you know (ALL OF YOU),
I treasure this friendship,
I cherish our moments together.
Saya hargai kehadiran kalian di blog ini.
Keceriaan dan kegembiraan yang kalian bawa.
Ilmu, pandangan, pengajaran yang kalian tinggalkan buat saya.


Just want to let you know,
Sekarang ni masih lagi sibuk itu ini,
Blogwalking dah jadi aktiviti low priority,
Tak sempat nak ke rumah kalian bertanya khabar,
Tak dapat nak baca kisah-kisah menarik,
Tak berpeluang berbalas komen, bertukar cerita.

Credit


Terima kasih sebab rajin singgah intai saya di sini.
Tetap datang walaupun tuan tower tenggelam timbul kejap ada kejap tak ada.
Insya Allah, kita jumpa apabila ada rezeki kita jumpa.
Jaga diri baik-baik semua :)

Pssstt! Gigih ni buat senarai BW utk hujung minggu. Kalau rasa-rasa saya ni dah lama bebenor tak jengah kalian, jerit kuat sikit kat bawah! ;)


73 ulasan:

  1. just want to let you know feeling the same way too

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) tunggu ye....nanti ada masa sampai juga ke rumah beat

      Padam
  2. Balasan
    1. boleh jer join.. tya tuan tanah nak jumpa ker x??? hihik

      Padam
    2. Tuan tanah tak sempat2 balik umah hihihi Eyja kita tak de masalah nak jumpa. Bukan kita sekampung ke? Hihihihi cuma tak selisih je. Kanda SS & Sis JM ni yang susah sikit nak kumpul :)

      Padam
    3. Sekampung eh?? eyja lupa la.. hahahah.

      Padam
    4. Hihihih kalau tengok2 address, rasanya sekampung :)

      Padam
    5. wah, dekat tu... cheras? sg.buloh? ahaks...

      Padam
    6. Kuang dan Kundang tu tempat jatuh, tempat bermain akak :)

      Padam
  3. xpe...bila ada kesempatan baru la melawat rakan2...ktorg paham...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sayanggggg farrah jugak...jeling JM....hahahah

      Padam
    2. Hihihih alololo sayanggggggg sis JM gak :)

      Padam
  4. Take your time dear. Dahulukan mana yg lebih penting.

    BalasPadam
  5. FFFFaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRRRAAAAAhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miss u!!!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, miss my Kanda Kadal & Sis Manis Kidal tooooo!

      Padam
  6. nanti datang lagi..tinggal jejak jap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni tengah tenung jejak sis JM la ni :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Hai, Dylla! Amboi, panjangnya jerit! :)

      Padam
  8. Xpe2... hari2 sy dtg sini... slagi sy sihat...

    X dtg umah x pe...

    Tp dont forget to keep me in your doa ya kakak...

    Take care sis farah...

    May Allah ease everything you do....

    Kim slm kt cekebon...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharunya baca komen Huda ni. Same goes to you, dik. Semoga tiap langkah kecilmu mendepani hari akan sentiasa dirahmati dan diberkati oleh-Nya.

      Cekebon kirim salam balik :)

      Padam
  9. Haha... dh mcm anta surat dak huda ni...

    BalasPadam
  10. Sy bg citer 3 Muhamad tu kt my fren... dia pdrm asp kot...

    Sy pesan suh dia tampal kt notis board semua pjbt polis... hihihi...

    Kwn sy ckp
    .... """Tqvm....masih ada yg berterima kasih pd kami... selalunya dicerca.... 😬😬😬"""

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, they deserved to be honoured atas kebaikan mereka. Cuma disebabkan segelintir yang selalu beri tanggapan buruk pada umum, mereka pun kenalah palitan cercanya sekali :)

      Padam
  11. Kak Farrah..... Miss you... Semoga urusan dipermudahkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Miss you too! Amin. Thanks so much.

      Padam
  12. just want let you know, i love all your blog posts. hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh,..so sweeet. Feeling2 akak baca. Thanks so much, Mazni :)

      Padam
  13. jangan lupa bw blog wak tu yee., hehe2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, wak. Nanti saya datang ye :)

      Padam
  14. Masing-masing ada priorities sendiri kan, kak Farrah. Blogwalking bila ada masa je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, kita dahulukan keutamaan kita, nanti ada masa kita jumpa ye :)

      Padam
  15. Sitiroro patut baca entry ini... Keh keh keh...

    BalasPadam
  16. Just want to let u know... I'm waiting u at my pondok buruks! Sunyi kalu u tak de! Take care my dear... Muahhhh!
    * guna mikopon dan speker maksimum sound... Ha ha ha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Ss ngan jm memang blh jd geng..hihi

      Kak farah, rinduuu..hik2

      Padam
    2. Adeh! Bergema tower saya Kanda SS pakai volume maksima. Wawa dan SS, nanti I terjah seorang demi seorang ye :)

      Padam
  17. memahami sesgt farrah.
    terlalu byk prioriti kita kan?
    bagi aida, yes ~ weekend & mlm.
    kat opis kekadang aje dpt curi masa time keje takde.
    in shaa Allah frenship kita last forever :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Mudah2mudahan begitulah, Aida. Moga ukhuwah yang terbina ni akan kekal dan dirahmati Allah :)

      Padam
  18. kak Farrrraaaaahhhhhh!!!! Kuat dah jerit ni, tak cukup kuat kita pakai vuvuzela.tak dengar jugak, kita baling flare.hihihi..semoga dipermudahkan urusan ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhhh! Sampai nak baling flare! Tunggu..tunggu sat lagi akak sampai! :)

      Padam
  19. takpe... utamakan yang penting...

    BalasPadam
  20. hujung minggu boleh BW puas2 kak... habiskan list tu..hihihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum tentu gak Ikhwan, kadang-kadang tu ada je benda lain nak dibuat :)

      Padam
  21. akkaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!!! dengar tak wana jerit kat tower akak..hehe..

    BalasPadam
  22. takpe kak..pelan2..buat mana yang penting dulu..

    pssttt...singgah kat umah wana ya.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kerana rajin menyinggah. Nanti akak jenguk Wana pula ye :)

      Padam
  23. saya pun mana menyempat aje kak BW
    kurang sihat sejak minggu lepas
    saya juga hargai persahabatan antara kita ni

    p/s-barang saya anta tak sampai ye. kecewa rasanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap by this time, YY dah sembuh sepenuhnya ya. Berkenaan kiriman YY tu,...takpelah. Tak ada rezeki akak. Mana tahu esok lusa sampai :)

      Padam
  24. Samalah kita Kak Farrah..ada urusan lain yang perlu diselesaikan..sob..sob..sob..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-samalah kita selesaikan urusan kita ye, Cik Mimie :)

      Padam
  25. Kak Farrrrrrraaaaaaahhhhh!!! nanti jengah rumah kita ye..hahahah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Udah ku jengah semalam, Cik Mimie :)

      Padam
  26. baru nak singgah
    hahahah sambung serang balik kak farrah
    maaf buat kacau lagi di awal bulan ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...