728 x 90

Ahad, 27 September 2015

Postcards Giveaway by Doodles of Life

Assalamu'alaikum.

Jom ramai-ramai meriahkan GA anjuran Dik Farah kita ni. Ada rezeki boleh dapat poskad Canada yang cantik + kiut + comel :)


Klik pada banner di atas untuk sertai :)

Penyertaan untuk giveaway ini akan ditutup pada October 2, 2015 at 12:00 AM (EST). Kalau tukar waktu Malaysia, October 3, 2015 at 12:00 PM.



33 ulasan:

  1. wah bagus juga hadiah kad...menarik

    BalasPadam
  2. InshaaAllah saya pon nak join segmen ni kak.. Btw good luck kak Farrah.. :D

    BalasPadam
  3. Waaa... lama dik farah tu x update blog.
    Student tourism kt kanada kan?

    Mmg follow blog dia... best btul tgk dan baca pengalaman dik farah.

    Gambar2 yang sangaaaatttt cantik...

    Semoga Allah mudah kn urusan pngajian beliau... insya Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Amin. Amin.

      Thank you for the prayer, kak! ^_^

      Padam
    2. Yeahhh betul tu... SS kenal Farah pon dah lama... Semoga berjaya!

      Padam
  4. Kak Farrah, thanks for joining! Good luck tau :)

    p/s: Sebenarnya kalau akak tak join pun, saya dah berniat nak bagi something. Tapi, kena tunggu lepas saya graduate la. hihi .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehem ehem ehem ehem.. akak rela tunggu Farah balik skalipun.. eh =P

      Padam
    2. Ya lah. Insya Allah ada juga bahagian untuk kak Siti :D

      Padam
  5. goodluck pada siapa yang mencuba nasib

    BalasPadam
  6. gud luck Kak Farrah.. nak jooooin nak joooin..

    BalasPadam
  7. wait !!!! i cant see my name kat tetamu hebat..
    this is not happening..!!!! okay nak tambah minyak enjin !! wait wait..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kah kah kah..komen ni lawak!

      Padam
    2. Sekali dia bom... Perghhhhh! Bersepaiii semuaaaa orang... Keh Keh Keh...

      Padam
    3. Nak pakai minyak singer tak SYM? keh keh keh....

      Padam
  8. all the best Farrah...semoga ada luck eh

    BalasPadam
  9. Good Luck...
    BW dari segmen yang sama...

    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam


  10. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)

    GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION! (7oct)

    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    BalasPadam
  11. wow menarik...
    good luck farrah :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...