728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 21 September 2015

Si Bibir Bulat Seksi

Kisah minggu lepas.
Dapat posto daripada pihak Mentholatum.
Suratnya ada bonjol-bonjol.

apabila dibuka,...
terkeluarlah sebijik bibir bulat seksi ni.

Chu Lip NY, Brilliant My Way



Bulan lepas, masa bosan-bosan saya ada masuk pertandingan mudah di laman web Chu Lip. Pertandingan ni berlangsung selama 4 minggu (sepanjang bulan Ogos). Setiap minggu akan ada pemenang-pemenang bertuah untuk menerima satu pek Chu Lip.

Lepas masuk tu, saya tak ingat pun nak semak senarai pemenang. Tahu-tahu, untuk minggu ke-4, saya antara pemenang yang terpilih. Alhamdulillah, dapatlah lip balm comel ni. Personally, setelah pakai beberapa kali, saya suka lip balm Chu Lip. Lip balm ini tidak berwarna dan apabila dioleskan pada bibir, akan rasa a bit minty and fruity. Bibir jadi segar gitu ;)

Thanks Chu Lip. Thanks Mentholatum =)

52 ulasan:

  1. Balasan
    1. Comelkan,.. Skrg ni macam2 bentuk lip balm yg ada di pasaran :)

      Padam
  2. Tahniah dak Farrah....lips bum ke ingatkan gula2 :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi colour dan bentuknya macam candy kan, sis! :)

      Padam
    2. bulat cemni comel.. pandai dia packaging lelawa..

      Padam
  3. salam singgah jalan2 malam di sini farah....comelnya lips bum tu...tahniah farah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Diana. Saya excited terlebih sebab tak sangka menang :)

      Padam
  4. HAI KAK FARRAHH! RINDUUUU! TU JE NAK KABORRR. HAHAHA.

    Sihattt keee?

    ehhehe. Best lahh dapat lip balm ni. Bibir tak rasa kering sangattt. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Schaaaaaaaa! Rindu kat Scha juga. Lama tak menjengah ke sana. Alhamdulillah, akak sihat. Tunggu ye, nanti akak ke sana :)

      Padam
  5. untung2...

    hari bertuah tu dpt hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe memang berbunga-bunga hari saya dapat hadiah tak terjangka :)

      Padam
  6. Chu lip ni macam EOS lip balm sikit.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Bolehlah perasan seksi sikit2 hahaha

      Padam
  8. Tahniah Kak Farrah :) Rezeki2..heheh..seksi la lip lepas ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Cik Mimie. Seksi? Hahah takut seksa orang yang menengok :)

      Padam
  9. Ala...nak jugak..cmne nak dpt sbb akak xrajin cam farah..bw pun sesak ni.puas curi masa..rejki tu rejki namanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe. Slow2. Saya pun tak rajin mana, SR :)

      Padam
  10. tahniah farrah...rezeki tuhhhh...seksinye bibir tuhh...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada banyak colour, Sis D. Memang seksi hihihi

      Padam
    2. lepas pakai mesti bibir persis Angelina Juling heeeee

      Padam
  11. tak penah tau pasal ni
    comel nampaknya
    apapun tahniah ye

    BalasPadam
  12. Comelnya lip barm ni mengiurkan tengok hahahaha

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Aik? Jawapan apa? Akak ada tanya soalan ke? ;)

      Padam
    2. Kak Ekin.. ngigau ke =P hahaha..

      Padam
    3. kih kih kih...mgkin komen Ekin tu merujuk kepada stmt ni

      "apabila dibuka,...terkeluarlah sebijik bibir bulat seksi ni'

      Padam
  14. Hihi... kita guna nutimetics ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhuhu nutrimetics lagi mahallah drpd lip balm ni ;)

      Padam
    2. boleh geng ngan MamiZ ni.. nak nutrimetics je..

      Padam
  15. Kiut miut je... bolehlah try beli nanti

    BalasPadam
  16. tahniah kak..unik ni.rasanya tak pernah nampak jual di kedai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pernah tengok ada brand lain, lagi macam2 bentuk ada Sal. Bola la,..beg la,..kasut la.

      Padam
    2. ehehehe haaaaa jangan sebut lipbalm bola kak.. habisla Kak Sal terjah kedai2 kat malaysia ni mencari kang dia x sudah =P

      Padam
  17. pernah tengok lip bam macam nih kat guardian baru nih..

    BalasPadam
  18. macam lipbalm EOS kan bentuk nya.. orang2 US suka sngt EOS.. kalo xdak macam x lengkap idop diorang.. kat malaysia ni penah nampak ada kat sephora je..

    baguih la mentholatum buat ni.. i chuuuuu you <3 hehehe orang korea kata chuu tu kiss =D

    BalasPadam
  19. ala xde model pon kak farrah
    hehehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...