728 x 90

Rabu, 30 September 2015

Wordless Wednesday - Food Testing



Ni bukan food testing lagi dah,..ni membaham sampai kenyang ;)

33 ulasan:

  1. ye ke food testing ni....bercup-cup nampaknya tu :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni dah cover breakfast dgn lunch sekali :)

      Padam
  2. hahaha, sis ker tu??? malu nak ngaku latu. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shhhhhhh,...buat2 tak kenal. Nanti dah buang semua cup ni baru ngaku kawan balik ye, Eyja :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Kihkihkih testing la kunun-kununnya :)

      Padam
  4. wahhhh nii dah cukup satu jug ni..hehheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah kalau dikumpul-kumpul, cukup kot ;)

      Padam
  5. mak aih...berapa org makan ni...10? ke 9?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hukhukhuk titew sorang je. Aritu kan jari bengkak, Bott gi shopping barang dapur, saya gi food testing ;)

      Padam
    2. Sungguh bagus percaturan sis,ni barulah bekerjasamakan, huhuu....;-)

      Padam
  6. mari mengira CUP kosong hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kira,...kira. Then, jumlahnya tambah 3 (cup yg dah buang)! Tapi kalau betul, tak de hadiahlah. Dpt flying kiss je :)

      Padam
  7. haha.. membaham sampai kenyang..")

    BalasPadam
  8. kalau food testing mcm ni sis JM pun nak join!

    BalasPadam
  9. Hahahaha...amboi..berapa kali testing tu..heheh

    BalasPadam
  10. amboiiii sakan membaham ye kak... Saya hari rabu antara hari yg xsempat nak makan pape.. kls strt 8.00 am sampai 6pm... kul 8 mlm pulak masih ad kelas... hihihihih.. untung ler... :DDD kihkih

    BalasPadam
  11. ni bukan testing bukan rasa ya.. ni makan sampai kenyang namanya.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. minum banyak-banyak dah tak yah makan. hehe

      Padam
    2. minum banyak2 maunya kembung perut.. hehehe..

      Padam
  12. Testing2 ni sllunye kat mall je, mkn'an jrng minuman sllu la...

    BalasPadam
  13. Kalu macam gini punya food testing... Tokei Jamban pon boleh bangkerap... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
  14. uih kemain banyaknya hahahahahhahahaha..

    sorry kak Farrah dah lama x singgah sini. -.- rindu sangat dengan cerita2 kak Farrah. dengan kord gitar, dengan kraftangan, dengan resepi.

    BalasPadam
  15. ha ha ha...
    anak2 aida kalau gi mall, pantang jumpa dulang food testing :)
    wajib diorang amik ha ha ha...
    kalau halal, aida biar aje.

    BalasPadam
  16. tipu ni sbnr nyer nk cup2 tu kannnn hahahahaha

    BalasPadam
  17. hahaha..sy pun suka food testing nih...kdg buat muka xmalu dtg lagi...adehhh...hahahhahaha

    BalasPadam
  18. hahaha banyak nye kak farrah
    xape kite kasi test jugak maaa

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...