728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 1 Oktober 2015

Persahabatan Minions


Credit


Bukan tempoh masa yang menjadi tali pengukur sebuah persahabatan,
tetapi 
siapa yang datang,
hadir,
setia temani kita,
dan tidak tinggalkan kita.



Psst! Nak berkenalan dengan minions? Tungguuuuuu!


50 ulasan:

  1. cutenya minion tuh.. ya betul, itulah makna sahabat sebenarnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga kita ada ramai sahabat sebegini :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Terima kasih kerana sudi singgah, AST :)

      Padam
  3. Ba..Ba..Ba...Babanana...hehehe :) Comel2 :)

    BalasPadam
  4. FRANCE - friendship remains and never can end...kawan ketika susah dan senang, payah nak cari..

    BalasPadam
    Balasan
    1. FRANCE - friendship remains and never can end
      Suka suka suka!

      Padam
  5. well said!/.. friendship is something that cannot be bought

    BalasPadam
  6. Friendship boleh bertukar dari Friendshit kalu kite ditikam dari belakang... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seribu percent setujuuuuuu.....

      Sakitnya tuh disini....
      Sob sob sob

      Padam
    2. friendshit ni kena buang jauh2.. bahaya simpan lama2...

      Padam
    3. setuju dengan SS.. jangan disimpan orang sebegini..

      Padam
    4. Kalau kategori freindshit nih tak payah masuk buku dah. Tak berbaloi!

      Padam
    5. Buang friend tinggal shit.. he hehe...

      Padam
    6. Shit tu pun kena pam kasi betul2 hanyuttt! ;)

      Padam
    7. shit kena flush betul2...kalau x..dia masih terapung nnti...yg ptg masih berbau.....huhuhuuh

      Padam
  7. Nak tujukan entry ini utk Jay Emm yang jauh di seberang sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana pulak dah akak sorang tu pergi

      Padam
    2. Dia mengembara lagi... tinggalkan SS... Sob Sob Sob....

      Padam
    3. Tak mengapalah. SS sihatkan diri dulu ye...Tak mo nanges2. Hilang macho kacak jelita tuh!

      Padam
    4. sy tujukan pada semua yg mengenali sy...ecececehhhh...dh mcm tuju lagu kat radio plak....hahahhaha

      Padam
  8. bananananananana..... Hihihihihih.. dah berkenalan dgn minions baru bukak post ni...
    Nice quotes.... :D apa yg penting appreciate sebuah perkenalan tu.. :D

    p/s: saya dah start weekend bolehlah terjah2 rakan2 minions..hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Kita hargai perkenalan2 tu. Selamat menerjah dan meronda kawasan, Ikhwan :)

      Padam
    2. Dah habis terjah kak... esok kelas pulk.. weekend dah habis...

      Padam
    3. Selamat berkuliah, Ikhwan :)

      Padam
  9. setuju dengan quote ni...kawan yang baik adalah kawan yang akan ada dengan kita, terutama waktu susah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss, bukannya waktu susah dia pooooffff! Missing in action!

      Padam
  10. setuju dgn quote ni jugak kak Farah eheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga hari2 kita dikelilingi teman2 sebegini :)

      Padam
  11. setuju agat2. dan sekarang telah dikelilingi, alhamdulillah. amin

    BalasPadam
  12. betul tu kak.. ada kwn ramai pun kadang xdak makna.. yg stay tu cipot sngt..

    BalasPadam
  13. kadang yg kita anggap paling brbaloi buat kawan tu laaa sbenarnya gunting dlm lipatan.. yg kita pandang sipi2 tu kadang lg brnilai.. mungkin x selalu ada.. tapi akan ada bila diperlukan..

    BalasPadam
  14. suka minions.. semoga persahabatan kita berkekalan. someday kena jumpa akak ni

    BalasPadam
  15. Such a nice quote ! Suka sukaaa...... :)
    Jangan bangga sangat ada kawan banyak... Sebab tak semuanya adalah sahabat.... Wehehehe :)

    BalasPadam
  16. setuju dengan farra..anak khaty hari2 tengok movie minion..

    BalasPadam
  17. betul. siapa yang tetap setia bersama dengan kita walaupun kita susah , kita senang

    BalasPadam
  18. Like quote tu... bukan senang nak cari kawan yang sentiasa berada di sisi kita biarpun dalam susah dan senang...

    BalasPadam
  19. moga suatu hari nanti aida jadik minions di sini jugak :)

    BalasPadam
  20. sahabat yg setia sukar dicari...

    BalasPadam
  21. so true kak farrah..
    ade yang kawan lame pon still xleh nak paham isi ati kita...
    tp kawan skg dtg dan pergi je..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...