728 x 90

Ahad, 11 Oktober 2015

Ulang Kaji PT3 Bahasa Malaysia

Assalamu'alaikum,

A quick update. Di bawah ini pautan-pautan dari FunCrayons EduSpace buat anak-anak yang bakal menempuh PT3 minggu hadapan.


Kredit dan ucapan terima kasih buat Mooja, Diha dan Rie-Rie kerana bersungguh-sungguh mengemas kini FunCrayons EduSpace. I am very very grateful to have you all around. Kerja rajin-rajin ye. Insya-Allah, ada rezeki, ada bonus untuk kalian. Balas dan respons komen-komen anak-anak yang perlukan bantuan/bimbingan dengan segera. Komen-komen merapu, sila abaikan. That's why 'comments moderation' exists in the first place ;)

 

26 ulasan:

  1. Terima kasih Tarah moga ada yang keluar soalan..harap dapat membantu ..saya linkkan ni artikal ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan, Cikgu Etuza. Moga lebih ramai yang dapat manfaatnya :)

      Padam
    2. Tarah nama baru nama baru kak farah hihihi

      Padam
  2. Hikhikhik perkataan bonus memancing perhatian!!!
    Kami di FCE sayanggggggggg boss!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mcm mn blh jd wargaFCES?

      Nk mohon plisss

      Padam
    2. nk mohon jugak plssss...hahahah

      Padam
  3. Selamat berhujung minggu sambil berbakti kepada anak bangsa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi selamat berhujung minggu, Firah :)

      Padam
  4. Etuza ada ke laman tu dn copy karangan berdasarkan tajuk ..moga ada yang keluar ya Farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap2 dapat membantu calon2 pt3 utk buat ulang kaji. By this time, guru2 dah beri topik2 yg bakal masuk dalam periksa kepada pelajar2 :)

      Padam
  5. Salam singgah petang farah.....Alhamdulillah dengan adanya apa yang farah kongsikan dapat membantu adik-adik yang akan menduduki PT3 minggu depan.... semoga adik-adik berjaya Salam PT3...

    BalasPadam
  6. Adik ada ambik PT3, boleh bagi dia ni.. thanks kak farrah..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah , Farah selamat berbakti pada anak bangsa, moga ganjaran pahala menanti :)

    BalasPadam
  8. selamat malam cgu Farah, akak doa kan yg terbaik utk Farah ya
    selamat berbakti pada anak-anak bangsa kita..

    BalasPadam
  9. Kalau saya ada kawan cikgu, saya boleh tunjukkan post ni.

    BalasPadam
  10. Semoga ia dapat membantu adik2 diluar sana :) Gudluck buat semua yg mengahdapi peperiksaan skrg ni :)

    BalasPadam
  11. semoga ianya bermanfaat untuk pelajar yang akan menghadapi PT3..

    BalasPadam
  12. Selamat maju jaya untuk adik-adik yang akan menduduki pt3.. ;)

    BalasPadam
  13. SEmoga berjaya...boleh jawab tu...

    BalasPadam
  14. oooohemgi.. dulu masa belajar.. Eduspace.. WIkispace semualah selalu guna..
    lecturer monitor dari jauh ahaha..

    BalasPadam
  15. semoga mmberi manfaat pada adik2 ygn nak amik PT3....dan semoga berjaya hihhi

    BalasPadam
  16. Anak saudara abe ekin ada tengah PT3 dia duk asrama jarang jumpa kalau tak boleh tunjuk kat dia ni

    BalasPadam
  17. Murah rezeki farrah bantu anak2 pt3 :-)

    BalasPadam
  18. la ni mereka dah merdeka ke belum? ;-)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...