728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 21 Oktober 2015

Wordless Wednesday - Joy | Ambi Pur


Tebus Woop lagi =)


62 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang banyak, Nani. Akak sejak join woop, joy ni dah 3 kali tebus. Buat stok kat rumah :)

      Padam
    2. Kak Farah tu satu je... Yg banyak tu Joy... Keh keh keh...

      Padam
    3. yang mana lebih berkesan menghapus kesan degil...Farrah ke Joy?

      Padam
    4. @SS - hahaha betul2,...joy tu yg banyak ;)

      @ - joy yg menghapus kesan degil, si farrahnya simply degil :)

      Padam
  2. Salam singgah petang Farah....suka Ambi Pur....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun suka. Wanginya tahan lama :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Hihihih ni namanya joy runtuh!

      Padam
    2. Setitik joy boleh mencuci pinggan dari johor bahru sampai ke singapura... Keh keh keh...

      Padam
    3. kalau banyak ni boleh cover satu Johor dah..

      Padam
    4. Sambil kita berjoy boleh jenguk SS & HH kat Johor :)

      Padam
  4. waaahhhh...sakan main redeem ye! hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sakan, Sally! Dah berapa bulan dah tak beli sabun basuh pinggan. Guna joy yg redeemed je :)

      Padam
    2. penting berjimat time ekonomi gawat ni...haha

      Padam
    3. Yessss, yg penting dpt jimat :)

      Padam
  5. Wah bestnya kak fatah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah dah jadi Kak Fatah dah akak ni ;D

      Padam
    2. Kak Fatah namanyeee... Kah kah kah...

      Padam
    3. Fatah Amin? ke Fatah Seribu? hehehe

      Padam
    4. Huhuhu i tak mo fatah amin,...

      Padam
    5. Hahahahaha adesss typo pulak..

      Padam
    6. sib baik fatah not patah ;p

      Padam
    7. Fatah amin punya pasal la ni

      Padam
  6. wahhhh lawa lah peket ambi pur..ingtkan mask muka dr Korea.ahahahhahaa.......bertambah harumlah kereta rumah bagai..hehhehehehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, Aiman,..klu dah minat korea, sampai ambi pur pun ingat face mask dr korea :)

      Padam
  7. Dah boleh bukak kedai runcit... He he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah bolehlah buat bukak kedai setengah hari ;)

      Padam
  8. Saya pun guna ambi pur untuk almari baju saya! Yang bau dragon ke apa entah colour pink hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak suka jugak yg tu, Dylla. Sweet2 fresh gitu :)

      Padam
  9. Waaaaa banyak nyaaa...... Best best.... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang banyak! Happy juta2 lemon joy gitu!

      Padam
  10. Waahhhv best best... acanee nk dpt free gift ni slalu kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gi daftar woop. Buat mission simple dapat points, then redeem.

      Padam
  11. Banyak tu. Kita dah tebus. Tapi tak dapat² lagi. Biasalah...hemak2 ni tebus barang untuk anak lah. Biasanya berapa lama baru dapat barang ni farrah? Kita dekat sebulan tak dapat2 lagi nih :-(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Normally, paling lambat dalam dua minggu je, sis. Sis Fiza cuba tanya balik,..guna reference number yg diberi apabila kita redeem tu.

      Padam
  12. nina banyak jugak point kat woop ni.. tgh tggu hadiah best.. malas nak redeem lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kumpul dulu, kumpul dulu. Biar sekali dapat tebus hadiah besau :)

      Padam
  13. wah banyaknya hasil penebusan Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang setakat ni, asal point cukup je saya tebus joy+febreeze / joy + ambi pur, eyda. Barang2 yg memang guna kat rumah :)

      Padam
  14. nak tanya satu soalan... betol ke joy mampu menyeberangi jambatan singapura... heeeeeeeheeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. mampu kalau ikhwan bawak naik bas :p

      Padam
    2. Itu kita kena tolong SS buat uji kaji bagi pihak kita. Nanti saya kumpul joy banyak2 supply kat SS di johor sana :)

      Padam
  15. Yang ni akak tebus point berapa tu...

    BalasPadam
  16. best gak join whoop ni lewh dpt mcm2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah, sis. Excited bila barang yg ditebus tu sampai hihihi

      Padam
  17. pernah beli joy ni...kalau pinggan berminyak...mmg 'best' lah mencuci tak teruk menyental!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, sis! Senang kerja mencuci pinggan mangkuk. :)

      Padam
  18. ehh wane biru pon ade ke? igtkan wane kuning je. huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada Nadyya,..warna kuning pun ada :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...