728 x 90

Rabu, 14 Oktober 2015

Wordless Wednesday - Lagi 3 Nama


Pemenang Hadiah Saguhati Jom Cuba Nasib Peribahasa

58 ulasan:

  1. Tahniah Ikhwan, Sis Nohas, sis deanna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... Tq Cik Yana... )

      Padam
    2. Tahniah! Tahniah! Hadiah lambat sikit ye,..kena tunggu tuan blog buat rombongan ke pejabat pos :)

      Padam
  2. mmg BERTUAH 3 orang ni...tahniah sis Nohas, Ikhwan dan Deanna

    BalasPadam
  3. Omedetoo gozaimasu....

    Kak nohas share hadiah ngn adik nhhas...yeayyy

    BalasPadam
  4. Ikhwan share ngn sss.... kalau x nnt kna tempik ngn sss kt speaker stadium larkin.... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahahaha..... Pecah stadium larkin tuuu... c:

      Padam
    2. Jangan lupa bagi dua... He he he...

      Padam
  5. Tahnia kepada tiga blogger tu..ikwan yusuf kan..syabas

    BalasPadam
  6. ehehehe mesti Kak Huda sengih2 kan kan kan ?
    tahniah2.. ehehe cabut undi cenggini pun menarik kan ? kalo ada GA nak buat cemni la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa kalau buat GA, pakai Encik Random udah, CT :)

      Padam
  7. eeh ehh silap.. Kak Nohas la.. adus nama dekat2 muahaha..
    hampun kedua kekakaks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih kembar sipi-sipi ni memang buat ramai orang keliru :)

      Padam
  8. buka2 dah ade pemenang. Tertinggal bus lah saye ni kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tertinggal bus katanya :)
      Hai, Wani. Rindulah..little boy sihat?

      Padam
  9. Tahniah buat mereka semua :)

    BalasPadam
  10. tahniah buat Nohas, Ikhwan dan Deanna..

    BalasPadam
  11. Salam singgah pagi farah...wahh...tahniah kepada tiga nama lagi di atas....

    BalasPadam
  12. Tahniah..tahniahhhh...bestnyaaaa

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah.. Bertuah jugak nama saya ni..... hihihihihih.... Tahniah kat semua.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tapi lambat sikit tau....sabar ye tunggu hadiahnya. Apa2 nanti akak inform :)

      Padam
  14. ehhhh...nama titew laaa....malu..tutup muka...hahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alalala malu2 biawak pula sis D nih. Tapi sis D, lambat sikit ye saya pos hadiahnya :)

      Padam
  15. wahhhh ingat buka hari ini ada nama arzmoha...ok...baiiii haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih! Ini kelakar! Tunggulah mana tau malam kang ngigau, esok tulis nama Arz :)

      Padam
    2. aRz nye tggu tahun depan ;P

      Padam
  16. tahniah tahniah lagi bagi yang ada nama kat atas tuhhhh..murah rezeki

    BalasPadam
  17. selalu meriah blog nih buat kuiz bagai....haaaaaaa..nnt nak join sampai lebam!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saja suka2,..nanti kalau ada kesempatan dan Aiman tak busy dengan study, join ye :)

      Padam
  18. Tahniah sekali lagi cara random juga cara ini ya Farah

    BalasPadam
  19. Tahniah yang berjaya...Ehhh..Contestnya bila tak tau pun..hehehehehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan contest bukan GA pun, mummy. Main teka2 suka2 je :)

      Padam
  20. Balasan
    1. Tahniah Wakkkk! Ehhhh... Nama wakkk tak dee... Keh keh keh...

      Padam
    2. x berbulu ke Wak baca komen nih heheheh

      Padam
  21. Alamak. Apende ni ekk?
    nanti aida skrol entry lama.
    2-3 minggu ni susah mau blogwalking.

    BalasPadam
  22. Nama SS manaaaa? Manaaaaa? Tak deeee!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama SS ada dalam blog JM kih kih kih

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...