728 x 90

Isnin, 2 November 2015

3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN

Mari ramai-ramai kita join GA anjuran Ikhwan Yusuff & Syarizwan ni. Syarat GA easy peasy!

Klik banner untuk sertai GA ini :)
SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY

  • Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN".
  • Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini.
  • Wajib follow blog Ikhwan Yusuff dan Syarizwan's Blog.
  • Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
  • Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
  • Giveaway ini bermula pada 2/November/2015 hingga 29/November/2015
  • Last, tinggalkan komen beserta link korang di kotak komen blog ini.

HADIAH UNTUK PEMENANG

Dah nama pun 3D puzzle giveaway jadinya pemenang akan mendapat 3D puzzle. Kadar bilangan hadiah ditentukan mengikut bilang peserta. Setakat ini 5 3D puzzle sebagai hadiah untuk pemenang. Harap GA ini akan mendapat sambutan daripada kalian semua. Pemenang bakal ditentukan:
  • 1 3D puzzle untuk top referral. 
  • 4 3D puzzle menerusi khidmat random.org.
  • Hadiah misteri untuk peserta pertama.

88 ulasan:

  1. Balasan
    1. Jangan salah guna F tu Wakk kang lain bunyiknya... Ha ha ha

      Padam
    2. Hahahah SS ni nampak je tau!

      Padam
    3. Takut jeeee itewww takutttt.. keh keh keh..

      Padam
  2. waaa....cm mbest jer nihhh....all da best farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mehla join, sis D. Nanti dpt puzzle bolehla kita buat sama2 :)

      Padam
  3. harapnya ramai la yg join,kalau tak terbatal,susah juga. hoho..
    all the best kak ya.. :)
    lama betul tak main puzzle,berminat juga 3D punya..

    BalasPadam
    Balasan

    1. Nanaaa!!!!!!!! Rindunya! Ke mana menghilang? Jomlah join GA ni. Best woo 3d puzzle :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Hai Intan!!! Thanks sebab singgah sini :)

      Padam
  5. Happy November Farrah.. dah hamper setahun saya mengenali Farrah... waaahhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy November to you too! Tak sangka sekejap je masa berlalu kan. Rasa macam baru je baca cerita Intan prepare food utk FL masa banjir :)

      Padam
  6. Tadi masa kat tadika tengok gitu je, sebab bukak kat phone nanti kita support IY jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah joined kan,...all the best, Yana :)

      Padam
  7. hihihihih... Tq Kak Sudi join... :D

    BalasPadam
  8. Wah....good luck Farrah.... Wa doakan farah menang nanti..hihihi Insyaallah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh terima kasih banyak2, Wa :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Terima kasih Kak Noor cayanggggggggg! :)

      Padam
  10. sis JM x pandai nk join segmen mcm ni so support kawan2 je lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya selalunya join kalau blogger yang saya kenal & syarat GA/segmennya mudah :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Terima kasih, Syarizwan. Selamat berkenalan :)

      Padam
  12. Good Luck...Singgah & follow sini juga yer...

    BalasPadam
  13. ingatkan kaknoor je yg reti nak join rupanya orang muda JM pun tak reti ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ni pun Kak Noor, kalau syaratnya kena like itu, like ini, follow itu, follow ini,...terus saya surrender. Berpinar mata!

      Padam
  14. hahaa JM dah menang tu dok je diam2 hehee jgn marah tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh dengar pesan Kak Noor tu Sis JM :)

      Padam
  15. Good luck kepada sesiapa jua yang join contest ini

    BalasPadam
  16. wah jumpa segmen ni..inshaAllah ada lagi masa ..akan klik lagi ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat sertai segmen ni, Cikgu :)

      Padam
  17. Tak de hadiah kurma ke? Ahaksss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana tau hadiah misterinya kurma?

      Padam
  18. Hiiiii! Goodluck!!!!!! Qila pun singgah dari GA yang sama hee hee :D
    Goodnight btw! :D

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...