728 x 90

Isnin, 2 November 2015

Belasungkawa - Pak Cik Shuhaimi Dalam Doa, Dalam Kenangan

Assalamu'alaikum,

Salam belasungkawa buat adinda Siti Humairah dan keluarga atas pemergian ayahanda tersayang. Pak Cik Shuhaimi Sulaiman telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada 30 Oktober 2015. Moga beliau ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman. Sentiasa berada dalam dakapan kasih Allah. Saya mohon kalian yang membaca entri ini agar sama-sama sedekahkan Al-Fatihah.

Al-Fatihah



Buat Siti, MamiZ dan ahli keluarga yang lain, salam takziah daripada saya. Maaf banyak-banyak kerana tidak dapat menghadirkan diri pada majlis pengkebumian arwah atas sebab-sebab kesihatan. I wish I could be there with you. However, I know you are a very strong girl. Biarpun Pak Cik Shuhaimi telah kembali bertemu Sang Pemilik Nyawa, kasih sayang beliau, ilmu yang beliau curahkan, akan tetap subur dalam jiwa insan-insan yang mengenalinya.

38 ulasan:

  1. Innalillahiwainnailaihirojiun....Al Fatihah

    BalasPadam
  2. Alfatihah...

    Semoga Allah tempatkn arwah dikalangan hamba2 Nya yang soleh...

    Hanya insan terpilih sahaja dapat pergi pada hari terbaik penghulu segala hari itu....

    Allahuakbar...

    Be strong dik siti...

    BalasPadam
  3. salam takziah juga buat sahabat, CT..hmm...harapnya CT tabah dengan segala dugaan yg menimpa..

    BalasPadam
  4. Innalillahiwainnailaihirojiun....Al Fatihah

    BalasPadam
  5. Salam takziah.. huhu al-fatihah :")

    BalasPadam
  6. Innalillahiwainnailaihirojiun....Al Fatihah

    BalasPadam
  7. salam takziah untuk Siti dan family..

    BalasPadam
  8. Al fatihah untuk arwah.... hugs and kisses to you SYM

    BalasPadam
  9. al-fatihah, salam takziah buat siti dan keluarga ..

    BalasPadam
  10. alfatiha utk ayah cik siti tuu.,

    BalasPadam
  11. al fatihah.....takziah utk CT sekeluarga...

    BalasPadam
  12. oh..ayah kak siti ya. Al-Fatihah.

    BalasPadam
  13. al-fatihah buat pakcik shuhaimi

    BalasPadam
  14. Innalillah .Dah terbaca pasal pemergian ayah kak siti kat blog kak paridah dua tiga hari lepas. Allahu.
    salam takziah, Allah sayang, ujian. Moga ditempatkan dikalangan yang beriman.
    kak siti dan keluarga keep strong !

    BalasPadam
  15. takziah dan al-fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah swt dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman..

    BalasPadam
  16. sis JM pun terkejut dengan berita ni....al-Fatihah buat ayah CT tu....semoga CT tabah..ingatlah Allah lebih sayang kepada Arwah..semoga roh beliau di cucuri rahmat aminnn

    BalasPadam
  17. al fatihah... Moga beliau dan keluarganya tabah menerima ujian ni..

    Semoga arwah dicucuri rahmat dan kasih sayang Allah. Amin..

    BalasPadam
  18. salam takziah buat Cik CT ngan family.. she is a strong girl..

    BalasPadam
  19. Salam takziah buat ct dan keluarga..

    BalasPadam
  20. Al fatihah... Salam takziah... Moga tabah buat keluarga arwah... In shaa Allah, moga rohnya dicucuri rahmat... Amin.

    BalasPadam
  21. Innalillahiwainnailaihirojiun....Al Fatihah.. itulah eyda sentiasa mengikuti perkembangan arwah.. memang terkejut bila SYM khabarkan ayahnya telah kembali ke rahmatullah.. sedih bila baca rentetan peristiwa yang terjadi sehingga arwah menemui penciptaNya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. uuurm.. terima kasih Kak Eyda.. mendoakan dan always ambil berat =)

      Padam
  22. Takziah buat kak Siti. Moga kak SIti sentiasa kuat. Insya Allah. Al-fatihah.

    BalasPadam
  23. Al Fatihah dan salam takziha buat CT dan MamiS. moga mereka sekeluarga tabah jalani hari2 yang mendatang..

    BalasPadam
  24. SS doakan semoga CT tabah hadapi ujian ini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah.. kawan2 semua ada kasi semangat dekat CT..

      Padam
  25. Semoga roh arwah tenang di alam sana... Di tempatkan bersama orang2 beriman... Aminnn

    BalasPadam
  26. terima kasih Kak Farrah.. sure will.. he lives in my heart.. forever =')

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, trust me. You'll even feel closer to him :)

      Padam
  27. terima kasih juga semua kawan2 yang mendoakan.. =)

    BalasPadam
  28. salam takziah buat ct nak keluarga
    ayu tak tahu pon berite ni
    maaf ct

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...