728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 29 November 2015

Food! Awesome Food!

Assalamu'alaikum.
Selamat Hari Ahad!

Jom tengok hidangan yang somehow pelik tak terjangkau dek akal tapi boleh buat kita meleleh air liur :) Klik pada mana yang berkenan ye.









Food yang superawesome ni dari 8share. Berkenan nak tambah pendapatan dengan 8share? Boleh daftar di sini


75 ulasan:

  1. salam terjah pagi sebelum robot datang ! sandwich cili api tu macam best. udang ketam kalau dapat tu hmmmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah robot jugak yang difikirnya :)
      sandwich cili api tu memang best tuh kalau dapat!

      Padam
    2. semestinya robot yang pertama terlintas kat fikiran, robot +komen+ blog berpisah tiada hahaha

      Padam
    3. Dah serasi bersama kan,.. :D

      Padam
  2. Assalamualaikum...

    Saya kalau pedas pedas dan masin memang kalah....tapi kalau ketam dan udang besar memang sesuai sangat....suka suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya lebih suka yang pedas2 sis Fida. Udang dan ketam besar boleh jeling2 je sebab nanti gatal :)

      Padam
  3. akak ni hantu pedas, kat umah ada tanam scotch bonnet kalau masakan kurang pedas mesti nk tambah scotch bonnet lgi haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. scotch bonnet?wah, apa tu..

      Padam
    2. Ya Allah, Kak Noor. Saya geraammmmmm je tengok scotch bonnet kat kebun akak yang hidup subur tuh! Sal,,..sila jenguk blog Kak Noor tengok scotch bonnet cenonet comel yg ditanam :)

      Padam
    3. Sy ingat... kita perlu bt trip g brunei lah...
      Hihihi

      Padam
  4. Balasan
    1. ekin dah klik? apa yg Ekin nampak ;p

      Padam
  5. hai kak farrah....saya suka telur masin....jadi pilih paling atas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun suka telur masin. Memang akan pilih yang atas tu :)

      Padam
  6. nama saya tak tercalon langsung dalam tetamu hebat tu...perghhh rajin diorang komen....

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah kita...hilang dari radar

      Padam
    2. Seorang busy dengan aktiviti2 blogger utara, seorang lagi sibuk recover dari sakit gigi. Itu yang nama kalian samar dalam bayangan tu :)

      Padam
  7. sejak bila ZF dah kembali aktif mengomen hehehe....

    BalasPadam
  8. aRz dah daftar 8share tapi jarang guna sampai lupa password....sian...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai lupa password? Itu parah punya lupa tu.

      Padam
  9. klik ada mana yg berkenan? sis JM klik semua ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak adalah gambar eggroll yummy delicious utk sis klik ;)

      Padam
  10. Macaroni & Cheese Telur Masin. Ada berani? dh klik mmg x bran!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya nak cubalah one fine day :)

      Padam
    2. ehehe kot rasa cem prawn with salted egg kot.. ehehe..

      Padam
  11. Cara Sebenar Makan Kepak Ayam. Tahu tak? lahh mcm tu ke caranya..masalah nak keluar kan tulang tu...air liur dah menetes2...tulang x kuar2 lagi..so lambat sgt ngap je terus...pastu baru kuarkan tulang dari mulut ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. eheheh sumbat terus kepak dalam mulut then tarik keluar semua tulang..
      nayalaaa kalo mak mertua nampak..

      Padam
  12. yang bawah sekali tu..yum!ubat resdung..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yezzaaa,..lepas makan puas menggaruk. Garuk here garuk there garuk2 everywhere! ;)

      Padam
    2. adeh.. sapa ada resdung seksa sikit laa tapi xpa !! kepuasan dah ada..

      Padam
  13. Nak daftar juga ni...tapi banyak lagi tak tau pasal 8share ni Farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa. Slow2. Nanti kalau ada yang tak faham tanya saya ye :)

      Padam
    2. eheheh yeee jangan segan2 tanya =)

      Padam
  14. Semua makanan kat atas memang boleh buat terliur lah Farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua nampak tempting kan, Diana :)

      Padam
  15. Terutama tu udang galah yang besar² tu...hihi

    BalasPadam
  16. Makaroni & cheese telur masin pun best juga ni Farah..

    BalasPadam
  17. Sandwich Cili Api Berdesup Peginya! <--- yang ni mmg tak lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. sandwich cili apa ? wakakak dah da lupakan saja.. kenot la pedas2..

      Padam
  18. Udang Galah dan Ketam Besar-besar! <--- this one menjadi pilihan hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. marilah Penang.. semua kekakaks dijemput.. ada port baik punya nak makan seafood =D

      Padam
  19. akakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!! rindu awak 200% ;D

    BalasPadam
  20. semua pun sangat awesome tapi macaroni chez telur masin tu mesti sangat masin kan..hohoo.. ;)

    BalasPadam
  21. Udang galah tu memang mengancamlaaa...buat orang lapar je malam2 ni faraahhhhhh ....

    BalasPadam
  22. godaan sungguh la tgk gbr mknan ni pepagi...adehhh....pedih perut....hahahaha

    BalasPadam
  23. Saya ada gak 8Share... Tapi terbiar macam tuu jer... Malashhhhh nak promote. Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kamon kamon KTC.. ahkak dah addict ehehe.. thanks to Kak Farrah =)

      Padam
  24. Errr btw, yang pertama tuuu.... Taktau napa laa rasa loya bila fikir... Hahahahaha Mungkinkah terlalu masin?

    Yang last tuu opkos laa takleh besar besaran.... Boleh bengkak segala organ... :3

    BalasPadam
  25. Salam Farah....diana dah daftar 8share ni...tapi tak tau betul ker cara diana tau tak...hihi...

    BalasPadam
  26. perrrgh! udang & ketam besar tu my favourite

    BalasPadam
  27. Yang ketam n udang tu memang betul2 terliur :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ? dahla gemok2 and menggoda.. isk.. geram..

      Padam
  28. ada robot,, x syiok nak komen..nanti i klik2 link ok..

    BalasPadam
  29. kenapa tak keluar apa2 pun lepas klik link...

    BalasPadam
  30. kalau dpt ketam besar & udang besar tu, farrah = SYORGA DUNIA :)
    feveret!!!

    BalasPadam
  31. Cheese dah masin... tambah lagi telur masin.... bertambah laa kemasinannya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. try dulu SS mana tahu ohsem.. haaa terus nak makan hari2..

      Padam
  32. Lately kalu SS makan ketam dgn udang... automatik lidah gatal... adeiii

    BalasPadam
  33. wuishh sedap laa plak tengok ketam ngan udang galah tuh..

    BalasPadam
  34. woooah yang part last tu.. ketam udang semuaaa i is kenot !! hahaha..

    BalasPadam
  35. tetiba nampak nama kat ranking ehehe yahooo..

    BalasPadam
  36. Macaroni cheese telur masin? Agaknya apalah rasanya..

    BalasPadam
  37. Ehhemm. Teringin macaroni lah plak ttba. Aahaha. Tapi terlur masin tuu. ( ̄∀ ̄) hahhaa. Buat hiasan ltak tpi. Haha.

    BalasPadam
  38. klu dpt udang ketam besar2 tu mmg ummpphh la kak farrah
    tapi macaroni cheese dgn telur masin ea

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...