Selasa, 24 November 2015

Giveaway Poskad Vintage (Bahasa Jerman)

Satu lagi GA mudah easy peasy untuk disertai. Dak Aisya buat GA Poskad Vintage.

Klik banner =)

Cepat! GA berakhir pada hujung bulan ni!



64 ulasan:

  1. Kak... dpt poskad share dua k...

    Deal... selit2 jari kelingking naaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi, kena koyak dua la jawabnya...

      Padam
    2. kesiannya sampai koyak 2...hihiihihih kak sal, dah join? meh arr sekali :D

      Padam
    3. Apa kes nak koyak dua? Akak photostat hitam putih je bagi kat Huda hehehehe

      Padam
  2. Aisyaaaa... sy nk fm germany...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehhhh ? kita ke ynag diseru tuh? hihihihih

      Padam
  3. Eh, Aisya buat Ga lagi ke? kena join ni...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa pergi serbu blog Aisya cepat!

      Padam
  4. Soalan robot ni ada pulak dekat sini..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena banyak bersabar sekrang ni, nak nak bila robot bergiat aktif.

      Padam
    2. Robot ni jeles kita nak beramah mesra hahaha

      Padam
  5. poskad ya.. nak join jugak laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan eyda. Meriahkan GA Aisya ni :)

      Padam
  6. semoga berjaya ..minat nanti terjah blog mereka ya

    BalasPadam
  7. heheh semoga berjaya kak farrah nanti yana join jugak heheh

    BalasPadam
  8. good luck!vintage lak tu, mesti cantik!

    BalasPadam
  9. All the best Farah! ..Chaiyok2!

    BalasPadam
  10. good luck !!!
    mau join la... da lama x join ga lately ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom Aida! Ada rezeki dapay poskad Jerman. Cantik tau!

      Padam
  11. nak jooooin.. lama tak join any segmen.. ehehe..
    gudluck Kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah join ke belum tu? Hari ni last day :)

      Padam
  12. Gedluck kak Farrah. Moga ada rezeki :)

    BalasPadam
  13. Terima kasih sudi join giveaway kita yer :D goodluck tau :D thx sebab dtg blogwalking! :D Muah!

    BalasPadam
  14. Ada sesapa nak kasi SS poskad?
    * Saje tanya... He He He..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS nak poskad apa? Cuba citer sikit.

      Padam
  15. Salam menjenguk dari GA yang sama. Good Luck :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...