728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 21 November 2015

Hello, Weekend!

Jengah blog sekejap sebelum mulakan aktiviti-aktiviti untuk hari ini.



Have a great weekend! =)


77 ulasan:

  1. Selamat berhujung minggu kak farrah..wana sibuk sikit petang nanti sebab nak sambut birthday anak buah di rumah..banyak lagi belum prepare.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu, Wana. Samalah kita. Akak pun semalam sibuk menguruskan birthday party adik & Bott. Ni dah settle baru nak blogwalking :)

      Padam
  2. Assalam Farah..apa projek hari ni...ada projek masak memasak lagi ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, sis JM. Semalam dah kepenatan urus itu ini, hari ni nak rehat je...misi produktif on hold :)

      Padam
    2. rehat rehat , semalam dah cukup produktif tuuu

      Padam
    3. hamboiii JM.. masak2 ajer... hehehehhe

      Padam
  3. saat yang paling di tunggu2 adalah weekwnd sbb waktu ni lah boleh melepak sepuas puasnya depan PC dan jalan jalan cari pasal ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. cari pasal ye Sis JM hahaha sambil bawak boom eh

      Padam
    2. Menjelang weekend je, sis JM siapkan equipment untuk drop komen :)

      Padam
    3. Untunglahh dapat melepak-lepak dihujung minggu... mummy hujung minggu hero2 mohon diberi perhatian..no rest2! k.. huaaaa nasib la badan dah jadi mummy...

      Padam
    4. Mummy lah paling best...

      Allah tidak akan sia2 kn penat lelah mummy besar kn anak2... insya Allah...

      Iols jeles okay

      Padam
    5. Mummy lah paling best...

      Allah tidak akan sia2 kn penat lelah mummy besar kn anak2... insya Allah...

      Iols jeles okay

      Padam
    6. Perhhh jm ... lepak depan pc... pastu jln atas pc ke .... hahaha

      Padam
    7. Okay okay .... fine.... "jalan kn jari2 manis mu d atas pc mu itu..."...

      Cewahhh...fewwittt

      Padam
  4. Asalamualaikum Farah..selamat berhujung minggu ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu, Cikgu :)

      Padam
  5. Salam singgah sabtu dan salam hujung minggu juga farah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam hujung minggu buat Diana juga :)

      Padam
  6. Semoga aktivit-aktiviti farah di hujung minggu ni berjalan dengan lancar dan di permudahkan segalanya...

    BalasPadam
  7. selamat berhari sabtu k. farah ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Namy. Enjoy ur weekend!

      Padam
  8. selamat berhujung minggu kak.... buat pe hujung minggu mcm ni kak??? hihihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hujung minggu ni penuh sikit dengan 'aktibiti'. Ni curi masa balas komen sat :)
      Enjoy the rest of ur day, Ikhwan :)

      Padam
  9. Salam kak farrah,
    selamat berhujung minggu. ^^

    BalasPadam
  10. bukan hari ni kak farrah ada majlis birthday adik eh? heheh moga berjalan lancar semuanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. aaa kan... mcm mna..nnt story la

      Padam
    2. Yessss,...dah selesai dah semuanya semalam :)

      Padam
  11. Mana ulasan bday celebration kak bot...
    Hihi...eksited nk mnyibuk ni... hihihi...

    Nnt share tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, tapi tak banyak yang boleh share,..nak hormat privacy diorang :)

      Padam
    2. akak share mana yang boleh pun jadilah heheh. privacy orang kita kena respect kan:)

      Padam
  12. selamat berhujung minggu....
    berehat ya kak Farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Zarul.
      Same goes to you :)

      Padam
  13. Harini Kelantan dah start hari kerja. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Ana dari Kelantan ye,...selamat memulakan minggu baru!

      Padam
  14. Same goes to you dear, Farrah MF..
    Have a great weekend..

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Thanks, Kak Nieda. Selamat memulakan minggu baru ye :)

      Padam
  16. selamat berhujung minggu kak Farrah...Ahad dah pun.huhuhu.saya pun agak sibuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat masuk kerja balik, Sal. Itulah,..weekend ni penat sikit :)

      Padam
    2. Kak Sal sebok memanjang.. tah tu ada masa rehat ke dak tu..

      Padam
    3. sibuk yang tak produktif, Siti...hehehe

      Padam
  17. Slmt brhjung minggu sus, baru smpt bw cne..minggu yg bz ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah. Lya. Jaga diri ye :)

      Padam
  18. omoooo.. esok dah Monday kak.. weekdays bermula semula hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menempuh Monday! Akak masih bermalas-malasan menghabiskan cuti :)

      Padam
  19. Selamat berhujung minggu kak..") esok dah mula kerja kan..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni akak habiskan cuti sampai hujung bulan sebelas. So boleh bermalas-malasan lagi. Plus, akak memang dah beberapa tahun tak kerja hari Isnin...boleh berjimba-jimba tanpa Monday blues :)

      Padam
    2. Haa? Syoknyaaaaa.. I is jelly..! Haha

      Padam
  20. Alamak... Dah Isnin laa kak Farrah.. Haha

    BalasPadam
  21. Brave!!!....heheheh....sy pulak weekend dok melepet jer dpn tv...rehat badan rehat minda....heheheh

    BalasPadam
  22. Weekend dh lepas so hello WEAKday je la ye.......;-)

    BalasPadam
  23. Monday blues.. monday bluess! hahahaha :p

    BalasPadam
  24. Hujung minggu mummy pi library.. jadi baik sikit..kununnya lah..hahaha :P

    BalasPadam
  25. Alamak robot dah muncull.. huaaa baru nak boom.. sob sob sob

    BalasPadam
  26. huhuhu dah keja ari nih.. hujung minggu yang penuh dengan pelbagai aktiviti..

    BalasPadam
  27. Jengah Kak Farrah..hari ini bukan weekend..heheh :)

    BalasPadam
  28. sabtu lepas aida gi zoo.
    lom dpt up story kat blog :)
    bwk anak-anak ronda happy happy...

    BalasPadam
  29. masa baca ni dah thursday...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS baca dah nak weekend balik dah.. ha ha ha...

      Padam
  30. Fridge Magnet ke tu? Comelll giloss..

    BalasPadam
  31. selamat berhujung minggu minggu kak farrah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...