728 x 90

Isnin, 16 November 2015

Menang Hadiah Misteri

Alhamdulillah.
Menang hadiah misteri apa?
Haa,.. ingat tak minggu lepas saya ada sertai Segmen Kembara Misteri Burung Hantu anjuran Sis Ros Nordin?

Keputusan dah keluar! Siapa yang turut serta dalam segmen boleh lihat di sini.
Sis Ros dah umumkan 25 blogger buddies yang akan jadi VIP di blognya hingga penghujung 2015 dan layak menerima cenderamata. Alhamdulillah. Saya turut tersenarai dalam 25 orang tu :)

Tahniah buat semua yang terpilih!

Selain itu, saya bertuah kerana terpilih untuk menerima hadiah misteri. Yeayyyyyy! Syukur alhamdulillah! Pemilihan adalah berdasarkan penyumbang tertinggi traffic sources sepanjang 7 hari segmen berlangsung.

Imej dari blog Sis Ros

Terasa tak elemen misteri berdebar dup dap dup dapnya? Hehehe Baiklah, Sis Ros. Memandangkan saya kena rahsiakan kemisterian hadiah yang bakal diterima, saya nak ucapkan terima kasih in advance. Domo arigato! Moga bertambah-tambah murah rezeki sis dan dikurniakan kelapangan dalam setiap urusan. Tahniah kerana berjaya menganjurkan Segmen Kembara Misteri Burung Hantu. Selepas ini bolehlah anjurkan segmen atau GA lagi :)

Jom ramai-ramai pergi terjah Blog Sis Ros Nordin sekarang! 


70 ulasan:

  1. tahniahh kakk.. misteri sungguh tu.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Lissa. Heheh memang misteri :)

      Padam
    2. tahniah kak Farrah.. kan mmg misteri sampai org lain xleh tahu.. jeng3xx..

      Padam
  2. wow.. cara nak send tu pun misteri dah ehehe..
    iols plak x sabar2 ni kak.. cem iols yang dapat ahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ini kelakar. Takpe,..meh kita sama2 fefeeling misteri burung hantu :)

      Padam
    2. krikkkk..kruk... bunyi burung hantu..hahahaha.... misteri2.. :D

      Padam
  3. wah farah tahniah
    jgn lupa kongsi kemistrian tu nnt ya haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Kak Noor. Heheeh nanti saya kongsi gambar bungkusannya ye :)

      Padam
    2. bungkusan je kak???? hihihih.. bungkusan pon oklah.. bertambah misterilah jadinya

      Padam
    3. tak payah tunjuk bungkusan kak, lagi menderita kami nak tahu ni heheh

      Padam
  4. bahagia nyer rasa bila tau diri tu bertuah ekk?
    tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe memang bahagia, Aida :)

      Padam
    2. aida ni jarang bertuah kalau join segmen ker giveaway ker.
      tu yg mood join takde sgt.
      tuah tu ke laut :) hu hu hu...

      Padam
    3. ke laut dimakan ikan paus...hihihihi.. kidding! :D

      Padam
  5. alhamduillah..tahniah kepada semua pemenang ye....syukur..

    BalasPadam
  6. misteri misteri..alaa kata misteri burung hantu kan..hahahaha..
    tq tau farrah support hihi
    tq gak atas doa..amin3 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak bagi burung hantu eh heheheh :)

      Padam
    2. MInggu ni saya akan diselubungi misteri :)

      Padam
    3. jangan biarkan hidup anda diselubngi misteri kak farrah,

      Padam
    4. Hikhik nanti dah bukak hadiah, akak dah tak diselubungi misteri :)

      Padam
    5. post burung hantu kat kat Farrah tambah koleksi kat dashboard...

      Padam
  7. Memang misteri sungguh. Apa lah agaknya presentnya ye?
    Eh, kita pulak yang eksaited, hiks :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan kita yang tak dapat ni pulak yang excited hehe

      Padam
    2. Hikhikhik misteri kena kekal misteri,..Sis Ros dah pesan tak leh kasik tau :)

      Padam
    3. Okey okey... Kekal misteri nampaknya. Haha

      Apa apa pun tahniah kak Farrah :)

      Padam
  8. Tahniah Kak Farrah :D menang berganda-ganda...hehe.. amin..moga terus murah rezeki :D

    BalasPadam
  9. Berdebar-debar rasa nak tau, hahaha. Tahniah kak Farrah. Enjoy the rest of your day :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik memang berdebar-debar! Thanks, Nini :)

      Padam
  10. Tahniah kak, bertuah betul tu, 2 sekali menang :) hihi

    BalasPadam
  11. Uuuuu bestnyaaa, congrats Kak Farrah!

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah...rezeki Farrah kerana Farrah juga pemurah...so hanya insan bertuah je dapat ni..Tahniah!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kita memberi , kita kan dapat lagi banyak. :)

      Padam
  13. isshh..sis JM lak x sabar nak tahu apakah hadiah misteri tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Misteri dan tak boleh diberitahu umum.. hehe

      Padam
    2. Yes, tahap kerahsiaannya tinggi. TOP SECRET :)

      Padam
    3. Biarkan hidup anda diselubungi dan dipenuhi hadiah misteri :P

      Padam
    4. nanti bisik-bisik je kak Farrah kat telinga sis JM tu...

      Padam
    5. nanti Sis Jm buat pengumuman apa kah dia hadiah itu hehehe

      Padam
  14. dup dap dup dap eh? sis JM lak rasa dag dig dug! dag dig dug ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh eh...ni jari manis ke haiza ni? ;D

      Padam
    2. burung hantu ada dlm jantung tu sis JM...

      Padam
  15. Tahniah Farra..dapat hadiah lagi :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih, nam :)

      Padam
  16. Wahhh...tahniah kepada semua yang menang...misteri sunggah hadiahnya kan farah...hihi

    BalasPadam
  17. jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri....
    :D

    BalasPadam
  18. saya tak tahu saya ni org keberapa yg ucap tahniah,,, tapi still nk tulis gak.. TAHNIAH!!!!!! hiihihihihih

    BalasPadam
  19. Tahniah farrah.. Agak-agaknya apakah hadiah misteri itu?

    BalasPadam
  20. Tahniah kak farah bertuah ni.. apakah la hadiahnya nanti dapat tu

    BalasPadam
  21. wahah ramai jugak ynag menerima hadiah misteri tu kan
    tahniah kak farrah dan yang lain

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...