728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 16 November 2015

Segmen Bloglist Meletop Sheila Inspire

Assalamu'alaikum,
Selamat memulakan minggu baru.
Mari kita join segmen bloglist anjuran Sis Sheila ni.


Klik banner untuk sertai :)

Syarat:
1. Buat entry
2. Masukkan banner di atas dan linkkan
3. Follow blog dan IG (jika ada) dan berikan nama IG anda 
4. Tinggalkan komen


Syarat-syarat senang je. Blog memang dah follow sebelum ni. IG saya - @faidamf.

 

27 ulasan:

  1. Selamat Bersegmen Farah.. Gud Luck!

    BalasPadam
  2. Selamat Bersegmen...Farra :))

    BalasPadam
  3. meletops tu Kak Farrah.. gudluck..

    BalasPadam
  4. good luck farah utk segmen ni :)

    BalasPadam
  5. Selamat Bersegmen Kak Farrah :D

    BalasPadam
  6. wah..meletup-letup.selamat bersegmen kak..

    BalasPadam
  7. Memang meletops hehe good luckkk!

    BalasPadam
  8. x rugi join kan kalau ada rezeki x ke mana

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. hihihihi rerupis follow IG kita lah :)

      Padam
  10. Balasan
    1. meletop,, Sis JM letopkan tak nanti bloglist dah lancar serangan terus

      Padam
  11. Selamat bersegmen, kak Farrah :)

    BalasPadam
  12. Selamat bersegmen farah semoga berjaya...

    BalasPadam
  13. goodluck untuk farrah kalau farrah join segmen ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...