728 x 90

Rabu, 25 November 2015

Wordless Wednesday - Percaya Pada Diri




67 ulasan:

  1. sangat setuju... sentiasa percaya diri :)

    BalasPadam
  2. Penting untuk terus melangkah :)
    penting jugak untuk mencuba benda baru ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi kan selalu jugak terhalang sebab rasa rendah diri tu

      Padam
    2. Biasalah, Yana. Kita kan manusia... :)

      Padam
  3. terus ter menyanyi lagu menuju puncak-akademi fantasia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah ini best ni. Betul2 percaya pada diri gamaknya :)

      Padam
    2. Kalau heret beg dah tak boleh percaya pada diri sebab dah tersingkir :)

      Padam
  4. Salam singgah sini Farah...percaya pada diri...comelnya kucing tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comelkan...lagi2 bab keyakinan dia tu :)

      Padam
  5. Yes percaya pda kebolehan diri

    BalasPadam
  6. percayalah.. pada diri.. ehehe.. ini mmg dengan semangat yang jitu dan yakin diri yang tinggi ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semangat dan keyakinan kucen ni patut kita contohi :)

      Padam
    2. Confident tu penting.. he he he...

      Padam
    3. Lagi2 confident persis Sis JM heheheh

      Padam
  7. okeh kene percaya diri - comel kucen farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comel kan kucen dengan keyakinan tinggi tu, Ros :)

      Padam
  8. percaya pada kebolehan diri..perbaiki kelemahan diri yg ada...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, kak. Yang penting sambil kita percaya pada kebolehan diri, kena baiki kelemahan kita :)

      Padam
  9. In shaa Allah!
    Btw, meow and tiger tu cute sangaaat. Eh, lari topik. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak lari topik pun..meow ngan tiger tu memang cute kan :)

      Padam
  10. Sekarang aku dah faham kenapa anak aku suka tumpahkan air sambil merenung ke arah tumpahan air itu ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ini komen paling win! Lepas ni kena tanya anak tu apa yang dia nampak? Ironman? Captain America? :D

      Padam
  11. Percaya pada dirii.. Kalau dah hilang believe dlm diri susah nak cari balik huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kan,..siapa lagi nak percaya pada diri kalau bukan kita :)

      Padam
  12. kucing dan rimau tu dua2 sweet...comel...rasa nak gomol je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum pernah SS dengar orang sanggup gomol rimau.. keh keh keh...

      Padam
    2. Sis JM lah yang pertama :)

      Padam
  13. Comel laaa pulak.. Haha

    Betul tuu, percaya pada diri sendiri... ^^
    Tapi jangan terlebih percaya pulak. Kihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul,..terlebih percaya tu dah kes parah!

      Padam
    2. Nanti diri sendiri jugak yang merana.... Hehehehehehhe

      Padam
  14. kalau sis JM tgk dalam air nampak muka Angelina Jolie..PITAM!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Over confident itu HARUS... Bukan WAJIB... Keh Keh Keh...

      Padam
  15. ye percaya pada diri sendiri...kalau rasa boleh buat proceed jika x jangan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam pada percaya pada diri tu kena tahu jugak kemampuan diri kan,..

      Padam
  16. yeahhh percaya pd diri.. yakin boleh ! hehehe

    BalasPadam
  17. Kadang kadang rasa terlalu kecil... takut tak dapat bersaing.. tapi lebih baik yakin pada diri sendiri. Cuba sedaya habis... InsyaAllah...

    BalasPadam
  18. aum ~ comelnya kucing tu..

    percaya pada diri, dengan harapan dan keyakinan.... lalalala

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik nak juga nyanyi lagu AF kat sini :)

      Padam
  19. kucing tu dalam air nampak dia jadi rimau
    habis kalau saya, nampak jadi orga ke =)

    BalasPadam
  20. kita tau apa kekuatan dan kelemahan kita...jdkan kelemahan kita sebagai 1 peluang yg akan memberi kekuatan kpd kita nanti....ehhhh....mcm berfalsampah pulak hahahahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fullamak! Berfalsafah sis D kat tower saya. Indeed, it is very2 true :)

      Padam
  21. nicelah,,,, gambar mmg sesuai sangt2 ... :D yakin dgn diri ni penting untuk masa dpn kita kan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa2 pun kena mula dari dalam diri kan,..

      Padam
  22. Kalu kita tak percaya kat diri sendiri sape lagi nak pecaya tul tak? Bak kata Siti Nurhaliza... Percayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhhhh! Merdunya suara! Betul sangat2 apa yg Kanda SS cakap tu :)

      Padam
  23. kucing ni Nampak macam tiger la kat dalam air tu

    BalasPadam
  24. Tetiba rasa entry ni sesuai dgn lagu "Jika kau fikirkan kau boleh" :D

    BalasPadam
  25. Comel pulak gambar anak kucing ni :)

    BalasPadam
  26. omel nyer :)
    yg besar tu, akut nyer!!!

    BalasPadam
  27. Bettuuulll. Indeedd!!! (•ؔʶ̷ ˡ̲̮ ؔʶ̷)✧

    BalasPadam
  28. tapi ayu sebaliknye
    mesti keyakinan diri tu kurang sgt

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...