728 x 90

Rabu, 4 November 2015

Wordless Wednesday - Selamat Pagi, Pancake!


Selamat Bersarapan

71 ulasan:

  1. huihhhh...pancake....nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....hahahhaha

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Terpaksa rajin, sis Nina. Kalau tak perut berlubang hihihi nak satu? Abesss sudah! :)

      Padam
  3. Sedapnyerr...rajinnyerr pepagi wat pancake :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teringinnnnnn. Lagipun bahan2 semua ada :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Sudah selamat masuk perutla, anies hihihihi

      Padam
  5. Balasan
    1. Alamak, kena tunggu saya adun batch baru la, sis. :)

      Padam
  6. lama tak makan pancake,mengidam pula pagini.. haha..
    selamat pagi kak..!

    ps./ al-Fatihah utk ayah akak ya,saya tak tahu pula.huhu..lama hilang kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat pagi, nana! Mengidam ke,..hehehe nanti kita makan pancake sama2 ye :)

      Berkenaan arwah ayah,..thanks ye..it's ok. Faham Nana gi bertapa. Sudah sampai janjinya dengan Yang Maha Pencipta. Lagipun kita kena sentiasa bersedia untuk meninggalkan dan ditinggalkan.

      Padam
  7. sedappnyaaaaaaaa. Lissa mau satu, boleh? haha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa sorry ye, Lissa. Tinggal piring tu je :)

      Padam
  8. Salam singgah sink farah....sedapnya pancake tu...nak 1 boleh...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh jauhnya nak menghantar sekeping :)

      Padam
  9. sedapnya. cantik je pancake kak farrah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Resepi yang akak guna untuk buat pancake ni memang akan hasilkan pancake ghupe begini :)

      Padam
  10. Balasan
    1. Hihihi kejadian pancake katanya ;)

      Padam
  11. amboi kak farah pepagi dah menguli pancake XD

    BalasPadam
  12. sedap ni..pernah makan anak buat..lawa

    BalasPadam
  13. dah lama x mkn pankek...dulu mkn sbb stay kat hotel

    BalasPadam
    Balasan
    1. cewah.. tengok tu.. Kak JM makan penkek pun kat hotel..
      kita ni paling mewah pun drive thru mekdi bekpes je.. tu pun dah brenti boikot..

      Padam
  14. nak resipi boleh? kenapalah kita x berjiran...jika x merasalah sis JM mkn free

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah buat entri resepinya, sis. Nanti cuba buat ye :)

      Padam
  15. cedap nyer...
    sempurna kejadian pancake cute tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adunannya memang fail-proof, Aida :)

      Padam
  16. Alhamdulillah baru lepas sarapan.. tak laa terliur sangat.. hehehe..

    BalasPadam
  17. Kak Farrah buat sendiri ke tepung pancake tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, Farah. Pakai tepung biasa je, susu, telur baking powder..

      Padam
  18. rajinnya masak memasak.. kalau lah kita serumah..tak pun berjiran.. hari2 pintu kena ketuk.. HAHAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni rajin demi anak tekak dan perut, Syida :)

      Padam
  19. Suka buat saya mengidam kan, tsktsk :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang !! akak setuju sangat..

      Padam
    2. Alaaa setakat buat mengidam pancake je :)

      Padam
  20. fuh pancake..... best... resepi please.. hihiihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah buat dah entri resepinya. Nanti Ikhwan cuba ye :)

      Padam
  21. entry wordless, letak gambar je pun ramai orang komen.. tahniah farrah sebab ramai readers ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala Intan,..tanpa Intan dan readers lain, blog saya ni memang tak ada apa2 :) U all yang meriahkan blog ni.

      Padam
  22. Balasan
    1. apa kata kita suruh Kak Farrah buat then semua pergi serbu rumah Kak Farrah..

      Padam
    2. Saya dah share resepinya, Intan. Mudah je. Alaaa, CT. Kalau nak serbu setakat nak makan lempeng tak berbaloilah!

      Padam
  23. Asal jumpa gambar makanan jer malam.. Asal malam jer jumpa gambar makanan. Haha Lapo --'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kih kih kih. Akak gelak besar baca komen KTC ni :)

      Padam
  24. Balasan
    1. Kena tunggu saya buat lain kali. Dah abis la :)

      Padam
  25. Datang sini dah malam..
    Tengok ade ni pulak. Nakkkk.hihi

    BalasPadam
  26. mencik laaa !! ahahaha.. nak jugak..
    selalu je kan seksa pewot iols.. mencik2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seksa pewot? Hahahah u kenot eat this! Tepung! Tepung! ;)

      Padam
  27. gigih lagi berusaha ni.. nak nama naik carta..
    kalo dak i is tak senang duduk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi kegigihan mu akak balas ngan flying kiss!

      Padam
  28. Kak farah ekin terliur tengok pankek akak nak gak.. ekin nk resepi la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pancake ni pakai telur. Ekin boleh makan ke?

      Padam
  29. Kak Farrah nak jugak...Sedapnya :) comel2 pancake dia..hehehe

    BalasPadam
  30. Balasan
    1. Google SS Google.. yukenduit... hehehe

      Padam
  31. Balasan
    1. Saya kena makan pancake buat sendiri. Sebab pancake McD tak cukup...hehehe

      Padam
  32. letak butter n biarkan ia cair...
    cicah jem stroberi
    dap nyeeeeee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...