728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 23 Disember 2015

Wordless Wednesday - Griffonage




44 ulasan:

  1. *terpaksa google griffonage*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi udah ketemu maksudnya, mbak? :)

      Padam
  2. Bijak berbelanja masa sekarang penting..amalan yang baik catat apa yang perlu..kan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju, cikgu. Saya ni semua benda kena catat. Kalau tak lupa :)

      Padam
    2. Apabila cikgu berbicara sesama cikgu.. Bercikgu cikgu... he he he...
      * bahasa buku... tak payah check spelling error...

      Padam
    3. Bijak dulu bijak sekarang... ehhh tetiba nyampuk... ha ha ha...

      Padam
    4. dh mcm tagline ASB jer tu SS hahhaha

      Padam
  3. Macam ekin gak mesti ada buku or kertas tulis apa2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memang kena ada utk tulis2. Kalau buat reminder kat handset, mesti lupa tengok :)

      Padam
    2. aida x reti nak buat reminder kat phone.
      rasa mcm semak aje.
      tulis jugak yg best!

      Padam
    3. Ekin siap ada buku2 kak satu buku tulis belanjawan..satu buku resepi satu buku tulis maklumat email n pass pelbagai

      Padam
  4. wah list die. kite salu nya awal bulan pi belanja gini. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini bukan list shopping, ni salin resepi kat tv :)

      Padam
  5. siapa punya tulisan tu.. mesti nak cepat2 tulis takpun tulis tak pandang kertas. saya ada masa2 pun akan keluar tulisan camni..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulisan saya, ros. Masa ni tengah tengok tv, salin resepi ayam bumbu. Pada masa yang sama tengah jawab phone + cekebon datang cakap olive oil abis. Tu yang keluar cakaran2 tuh ;)

      Padam
  6. geram nih...tak dapat baca semua tulisan yg bawah ada fish? wantan... deep fried. err batagor ke?hhaaha.. serve kuah kacang. ok mengalah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi hebat Ros! Kira betullah tu. Meh saya bacakan ye.
      Boil chicken with coconut milk, coconut milk, salt, sugar, 30 minutes, grill.

      Tertindan bawah pen - ayam bumbu gurih

      Batagor, tofu & fishcake, wantan, deep fried, serve with kuah kacang.

      Colenak
      Olive oil Bon!

      Padam
  7. Assalamualaikum...

    Warna pink ka warna merah pen tu....

    Masak/Rebus ayam dalam santan.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Warna pink, sis Fida. Dah conteng2 lepas tu berpinar mata nak baca balik :)

      Padam
  8. Sy pun google... owh apakah itu griffonage

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi berguna gak pakcik google kan :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Heheheh tidak tidak. Bukan yang berleher panjang tu :)

      Padam
  10. Klu wawa awal tahun je buat list macam ni.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak kena sentiasa buat list, wawa. Pelupa :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Tulisan cakar ayam. Yang sukar dibaca :)

      Padam
    2. teerasa ceq =( ahaha.. selalu nak tulis poskad gigih try tulis lawa2..
      tapi ended up.. eerk jugak..

      Padam
  12. pi gugel jap!

    careless handwriting ? ye ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi yess,..illegible handwriting :)

      Padam
  13. ingat akak nak masak... sebab macam nampak olive oil atas tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Olive oil tu kena masuk to buy list. Cekebonnya olive oil dah abis :)

      Padam
  14. kecik beso, kecik beso je Firah tengok.. zoom in and zoom out.. heh2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ni ujian musykil utk mata :)

      Padam
  15. Soklan SS... Kenapa PINK? Keh Keh Keh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi caps lock PINK tu dah kenapa SS?

      Padam
    2. ngeh3.. nanti senang Ratu PINK nampak eheh.. senyap je Ratu PINK..
      lama menyepi =)

      Padam
  16. Dah macam orang nak buat stock take... He He He..

    BalasPadam
  17. dulu sy ada nota cenggini..skg xtau kt mn xdpt dikesan....baling ke mana ntahh hahahha

    BalasPadam
  18. Ohhh baru tahu griffonage tu apa :D

    BalasPadam
  19. Aiza pun selalu catatkan dulu.. takde la kes terlupa..

    BalasPadam
  20. ngeh3.. datang sini memang macam2 vocab Cikgu Farrah kita share.. ehehe..

    BalasPadam
  21. griffonage? garu2 kepala x gatal ni

    BalasPadam
  22. hahahah jap ayu google dulu ni
    aishh igtkan cikgu farrah nak bagi makna terus
    bagi homework plak kat anak murid ye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...