728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 9 Disember 2015

Wordless Wednesday - Kad 2 dalam 1


62 ulasan:

  1. salam ni sangat cantik comel semua lah!

    BalasPadam
  2. adakah kad itu utk wak ., tenkiu tenkiu cik farrah., harhar2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Har har har! Keyakinan wak tu buat saya tersentuh :D

      Padam
    2. Tak aci.... wak dpt kad besar

      Padam
    3. Hihihi betul ke tu kad wak? :)

      Padam
    4. Over confident tu tanda kita makin remaja... Ha ha ha

      Padam
    5. coba Wak plak kasi kad kat kami...

      Padam
    6. kad tu bkn utk wat...tp utk sy...hahhahahahahahah

      Padam
    7. Hihihi semua salah. Maaf banyak2 ye. Kad ini dah selamat sampai pada tuan-tuannya :)

      Padam
  3. Kreatif btl akak ni..cntik kad tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bahan-bahan dah ada Lya,..akak main potong dan tampal2 je :)

      Padam
    2. main potong2 tampal pun cantik sangat je nih..

      Padam
  4. birthday sape tu? kad tu akak buat sendiri ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, buat sendiri, E'in. Ni kad birthday untuk adik dan kawan :)

      Padam
    2. unutng mereka dapat kad cantik hasil tangan sendiri

      Padam
    3. Lagi untung sebab dalam tu ada RM daripada Cekebon ;)

      Padam
  5. Eh, comelnya kad tu. Macam 3D gituu. Hihi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang macam 3d tu sebab hiasannya ditampal dengan dimentional tape,..macam double sided tape tapi tebal sikit :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Thanks, LadyBird. Kalau nak lagi meriah & cantik, cari kertas yang lebih colourful :)

      Padam
  7. Salam singgah sini Farah...cantiknya kad tu Farah..memang kreatif sangat Farah ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang je nak buat, Diana. Asal bahan2 ada, kita tampal2 je :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Kad SS buat lagi awesomeeee!

      Padam
    2. Kad dari SS dan Farrah..kedua duanya Ohsem

      Padam
  9. haihh..cantiknya kad tu...tunjuk sikit tangan.nak frame kan tangan yg kreatif sgt tu. ngeeehehe

    BalasPadam
  10. Blh buat wedding card utk special guest ni.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh. Tapi kena buat tema wedding :)

      Padam
    2. haha..alaa kan ada celup tangan dalam lilin tu.. pastu dah kering tanggalkan bentuk tangan..^^

      Padam
  11. igt tadi handbag tk bdk ;-) comelll

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh tidak,..tidak. Bukan handbag utk budak :)

      Padam
  12. #takmalu #tapi nak jugak... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. naaaaaak jugak.. nak full dgn words of wisdom =D

      Padam
    2. Huda dear, nak jugak tu nak bagi kat siapa? Dik Iti, amvoiiii bukan main demandnya. Tunggu birthday tahun depan ye ;)

      Padam
  13. Balasan
    1. Nanti ada rezeki, tunggu kad akak buat utk Farah ye :)

      Padam
  14. banyak blog demam lazada sebab banyak diskount

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang, cikgu. Hujung tahun ni memang lazada ada sale habis-habisan :)

      Padam
  15. Farrah..no other words..pesal kreatif sgt ni..ada refer mana2 buku ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM, simple je nak buat. Cuma kena ada kertas dan embellishments yg cantik,..yg sesuai ikut tema :)

      Padam
  16. farrah....besday sy nk nk dekat nihhh tauuuuu...ehemmmm ehemmmmmm....hahahhahaha

    BalasPadam
  17. cantiknya kad nih.. suka tengok hasil kreatif farah.. bila nak rajin balik nih.. huhuhu..

    BalasPadam
  18. mana akak selalu cari ketas cecantik ni eh ? macam2 design ada.. selalu CT p kedai corak tah apa2 je..

    BalasPadam
  19. Cutteeenyaa.tak pernah x melting tgok kad akak. 😢

    BalasPadam
  20. xmoh komen la! jeles.
    sgt kretif!!!

    BalasPadam
  21. Akak mmg kreatif laa. Dah lama tak godek2 buat kad mcm ni. Btw, ttantek sgt kak

    BalasPadam
  22. kas ucapan plus sampul
    mmg menarik
    aishhh curik idea cikebon ni nanti

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...