728 x 90

Jumaat, 4 Disember 2015

Yang Ku Tunggu Dah Tiba







Have A Splendiferous Weekend!

123 ulasan:

  1. Balasan
    1. hang balik kg ke anies? tak jadi lah misi 33 kite

      Padam
    2. Selamat balik kampung, anies. Misi 33? Amboi, Sal! Misi apa tuh?! :)

      Padam
    3. best balik kg...... wowww weekend ni misi ap tu kak Sal.????

      Padam
    4. Itulah, mission siap ada nama komersial :)

      Padam
    5. tak jadi pun misi 33, tak geng la ngan anis bab ni..hahaha.google je misi 33.

      Padam
  2. salam weekend cik farrah mather father tuuu., enjoyy ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam hujung minggu, wak.
      selamat beristirahat ya :)

      Padam
    2. wak dah mula ni kak... Happy weekend wak.. :D

      Padam
    3. Hahaha wak dgn ramalan 'mather father' nya :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Hihihi tak ada apa sis Sheila,..excited sebab hujung minggu dah tiba je :)

      Padam
    2. hujung minggu yg patut diraikan kak.. setelah 5hari bekerja.. :D

      Padam
    3. Semestinya,..lagi2 Ikhwan yg study 4 hari je :D

      Padam
  4. aiyakkk....weekend ni sy berkojo sekueknyo huhuhuuh

    BalasPadam
  5. baca tajuk entri terus klik...kenapa? nak tahu? baca komen ke 2 kih kih kih....kasi saspen sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeheh saja jaaaaa Kak JM ni sajaaaa ja dia..

      Padam
    2. Kihkihkih main saspen2 pulak ye jeng jeng jeng

      Padam
    3. Sis JM.. Main suspen2 pulak ye.... hihihihhi

      Padam
    4. Jari Manis dengan elemen saspennya,..nasib baik sis JM tak komen bertubi pakai nombor! Tu format baru dia mengebom tuh! ;)

      Padam
    5. ahahahaah...jgn buat pasal..jap lagi perangai gila dia datang ahahaah habis

      Padam
  6. Farrah!!!!! sis JM ingat ada berita baik .....JODOH dah sampai heheheh rupanya!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih kelakarla sis JM! Bukan tunggu jodohlah, tunggu weekend! :)

      Padam
    2. hihihihhihi.... part ni lawak..... class Sis JM pk ni kak Farrah... :D

      Padam
    3. Itu wawasan jodoh namanya tu ;)

      Padam
  7. WEEKEND!!!! itulah hari dan saat yang di tunggu juga oleh sis JM..boleh lepak seharian depan C..boleh balas dendam Blog Walking..kah kah kah...org hujung minggu pegi liburan..ko JM?....membusuk dalam rumah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la yana sis JM , duk rumah je cuti cuti ni.layan kan blog ni, nanti dah sekolah kurang la sikit aktiviti blogging ni

      Padam
    2. jelezz argh orang tu...cuti sekolah sepanjang hari leh BW...huhuh...sis JM plak ambil peluang mlm je itu pun kalau rajin huhhuhu

      Padam
    3. bagus la membusuk dalam rumah, jimat duit..pastu boleh gi travel lagi.tu lah liburan sebenar

      p/s: membusuk adakah juga bermaksud JM tak mandi sebab duduk rumah je?haha

      Padam
    4. hahhaa.. boleh jadi tu ..XD

      Padam
    5. Win lh komen cik sal...

      Tu komen cari pasal nama dia...

      Hahaha

      Padam
    6. ahahaha Akak JM liburan sokmoooo xpala skali skala kat rumah hehe..

      Padam
    7. Bukan main lagi akak JM kita, membusuk dkt rumah demi menjayakan misi blogwalking ;) Kapal perang dah pasang ke belum?

      @Sal & Ros - heheh membusuk pun tetap manisshhh!

      @nhhas - akak pun gelak besar baca komen dak Sal ni :)

      Padam
    8. @TKK - Yana cuti panjang sekarang nih. Boleh blogwalking sampai lebam! :)

      Padam
    9. untung ler Weekend dapat lepak2 ya... mmg best.... perkena rock kapak dengan teh cicah tea...hihihihih

      Padam
    10. komen kak sal terbaik heehe.

      Sis JM: kasi chance laa hehehe

      Padam
    11. Bestnya hujung minggu rock kapak idea ikhwan tuh!
      Yana, komen membusuk Sal tu memang winnn! :)

      Padam
    12. kah kah kah...komen Sal tu mcm betul je ..hadoi!!!!!

      Padam
    13. Akak JM pegi hoooooliday !!!!!

      Padam
    14. Edisi balas dendam BW sedang berjalan hihihi

      Padam
  8. jeling jeling pandang pandang Tetamu Hebat Disember tetapi tiada dalam LIST!!! sedih huhuhuh jauh kena tendang keluar...mesti kawan2 lain cakap x boleh jadi ni..balik balik nama Jari Manis je..so sesekali kasi Takhta tu kat orang lain ye dok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Disember baru hari kelima..lama lagi JM.kejor...kejor!

      Padam
    2. Lor... baru 5 hari... lek lek lu...

      Sy dh keluar carta dah bln lps... hahaha

      Padam
    3. aahahha habislaaa Kak JM da stat enjin dia..
      kitalah plak kena jaga2 takut kena tendang..

      Padam
    4. tu dah kluar tu... Bertakhta balik lah dia...

      Padam
    5. Kemon! Kemon! Banyak hari lagi nak perbaiki prestasi!
      Cik CT pun bukan main lagi mengebom nampaknya ;)

      Padam
    6. tuan rumah dah kasi semangat tu heheheh

      Padam
    7. Dah pasang sepanduk & banner keliling tower tau!

      Padam
    8. bagus kak farrah menraikan tetamu di tower ni

      Padam
    9. ahahahaha....nanti kasi peluang kat korang sbb sis JM akan SILENT for 10 days

      Padam
    10. silent kan ? orang tu pegi jalan2 lagi.. ehehe..

      Padam
  9. selamat berhujung mnggu..hadapi wekand dengan hati riang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama juga buat cikgu dan keluarga.

      Padam
  10. hello weekend too sis, ahaks...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berehat puas-puas, eyja :)

      Padam
    2. xdapat nak berehat sangat. keje rumah berlambak-lambak. hihik

      Padam
  11. Salam singgah sini Farah...selamat berhujung minggu Farah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu untuk Diana juga :)

      Padam
  12. Assalam kak farrah , amboi excited gitu, enjoy your weekend kak farrah , Moga Allah permudahkan segala urusan:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg excited cik yana.. weekend kot....

      Padam
    2. W/salam, Yana. Thanks so much. Tengah menghabiskan sisa-sisa hujung minggu ;)

      Padam
    3. hahah yana habis kan sisa sisa cuti sekolah XD

      Padam
    4. Mewah lagi tu sisa-sisa cuti sekolah :)

      Padam
    5. mewah sangat sebba tu boleh duk boom tower kak farrah ni

      Padam
  13. Selamat berhujung minggu kak farah.. Enjoy ur weekend..

    Wawa dah start keje plak da.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wawa. Tak pe. Semangat! Semangat! Enjoy ur weekend meskipun bekerja :)

      Padam
  14. ehem ehem ..Farrah..apa lak projek this week

    BalasPadam
    Balasan
    1. projek baru ke Kak Farrah??? Sabarlah sis JM nanti confirm diupdate.. kan kak farrah????

      Padam
    2. Hihihi tak plan apa-apa yang spesifik, sis. Buat apa yang terlintas di kepala je ;)

      Padam
    3. Awan bulan dua belas ni tak de projek baru. Dah start rutin kelas :)

      Padam
  15. Balasan
    1. Tunggu weekend je,..nak berjimba :)

      Padam
  16. Hello weekend ! Hello Kak Farrah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hello, Firah! Selamat memulakan minggu baru!

      Padam
  17. Balasan
    1. yay week enddd <(komen hari isnin ni)

      Padam
  18. Errrrr... kita merayap cari kasut sbb kasut kita patah...

    Tp kasut x de size... kita telah belanja bli bnda lain....

    Konon nya "bakar stress"...

    Masalahnya... bila dh sampai rumah... kita stress... duit abes beratus... kasut nya tak d beli juga...

    Hahaha

    BalasPadam
  19. salam hari minggu Kak Farrah.. are you ready..
    iols nak datang serang ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. iols pun nk serang jugak ni..hihihihihih

      Padam
    2. amboi menyerang gitu, bawak jentera ok

      Padam
    3. hari minggu mana ada orang...serang laaa hehehe

      Padam
    4. selagi robot tak menjelma.. selagi tu serang !! otobots.. ready ? attack..

      Padam
  20. walaupun ada robot.. akan ku gigih tepis itu makhluk.. huhu..!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak CT saya tak dikacau robot.. clear kot.... senang hati..hihihihiih

      Padam
    2. haah dah takde huhu, tapi tak tahu la duk sebut kang lkluar balik -_-

      Padam
    3. tak boleh nak komen banyak-banyak...robot kacau

      Padam
    4. skrang da kurang sikit.. dulu lebih 5-7 komen mesti robot menjelma..

      Padam
  21. Adalah tu projek Farah tu kan..

    BalasPadam
  22. iols kembali.. tadi pergi makan ahahha.. boleh tak buat iklan gini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. makan pe tu????? ehh tetiba rasa lapar ni... hihihih

      Padam
    2. ngeh3.. akak ko ni makan apa pun boleh Ikhwan.. hang tunggu jap nak pi serang..

      Padam
  23. Assalamulaikum kak farah.. singgah pagi ini

    BalasPadam
  24. weekend minggu ni saya tak rasa mcm weekend kak... hihihihhiih....

    BalasPadam
  25. Lya minggu ni cuti dari mnjahit

    BalasPadam
  26. can't wait for next weekend.. arrgh today is monday.. no weekend dah bapa bulan ni..sob..sob.. nak feeling landing2 atas tilam.. huhu

    BalasPadam
  27. layan juga filem toys story ni

    BalasPadam
  28. selamat berhujung minggu kak farrahh

    BalasPadam
  29. owh. weekend saya hari tu sangat busy.. busy ngan tido...

    BalasPadam
  30. huhuhu dah keja dah ari nih..

    BalasPadam
  31. Weekend ku yang super busy.. ahakss..

    BalasPadam
  32. Weekend kena kerja juga.. huhu..

    BalasPadam
  33. Walaupun dah lepas weekend. Happy weekend untuk weekend yang akan datang. Hahha. ( ̄∀ ̄)

    BalasPadam
  34. hehehe last day todat
    tomorrow cutiii
    yeeayyyhhh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...