728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 1 Januari 2016

Akemashite Omedetō Gozaimas!!!

Assalamu'alaikum,
Entri pertama 2016!

Just nak wish,...

Selamat Tahun Baru!
Happy New Year!
Akemashite Omedetō Gozaimas!!!



Moga 2016 lebih baik buat kita semua. 
Moga setiap hari baru, lebih indah. 
Moga kita sendiri jadi seorang yang lebih baik.


Insya-Allah, good things are going to happen! :)


64 ulasan:

  1. Salam Jumaat dan Selamat Tahun baru 2016 ye ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru, Ros :)
      Moga 2016 lebih baik buat Ros & family

      Padam
  2. comel nye craft atas ni.. untuk apa tu . tu kertas lekat2 yang nak buat note kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, Ros. Sticky notes untuk letak atas meja :)

      Padam
    2. Saya ada buatkan satu utk Ros,...bukan yg kat atas tu tapi lebih kuranglah. Cuma akan ambil masa utk sampai sebab saya nak kumpul semua hadiah utk kawan2 & pos sekali harung!

      Padam
    3. Wah.. terharu ..ni yang rasa nak melompat-lompat ni. hahaha ( tu belum dapat lagi tu )

      Padam
    4. Eh, jangan lompat-lopmpat dulu! Belum pos lagi hadiahnya :)

      Padam
  3. Selamat tahun baru Farrah. Sweet post it note :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru buat babypose juga :)

      Padam
  4. Salam Jumaat dan selamat tahun baru 2016 juga buat Farah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you, Diana. Happy 2016!

      Padam
  5. Singgah tahun baru..")

    Akak pun belajar bagasa jepun ye..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy New Year, Wawa! Hihihi adalah belajar masa di sekolah dan di kampus. Tapi banyak vocab dah lupa ;)

      Padam
  6. salam kak farrah , semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah,
    moga dilimpahkan kasih sayang dan keberkataan

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Yana. Aminnnn. Akak doakan yg sama buat Yana ye :)

      Padam
  7. dan moga cekebon diberikan kekautan dan kesihatan oleh Allah :)

    BalasPadam
  8. ameen.... happy new year kak.... wish u all the best in ur life... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016, Ikhwan. Same goes to you! :)

      Padam
  9. Selamat tahun baru kak Farrah... Siap bahasa isyarat. Bagus kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa... azr.. dah pandai lom wat tu..?? jangan tengok je tauu... hahaha

      Padam
    2. Hahaha jangan lupa practice. Buat sekarang,.HAPPYYYYY NEWWW YEARRR! ;)

      Padam
  10. selamat tahun baru kak farrah!! :D tengkiu for ur support.. thank u for this frenship... thank u for everything... lebiuuuu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, ucapan macam dapat award lah adik seorang nih! Great to know and to have u around! Moga 2016 lebih happening buat Luna!

      Padam
  11. kak farrah... tolong hembus sket angen rajin kat luna ea.. supaye tahun ni luna rajin hupdate blog n rajin BW!! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok. Kalau rasa angin kuat, akaklah hembus tu :D

      Padam
  12. Happy new year kak farah...

    Nice FM

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy new year, dik. Yg kat atas tu bukan FM. Sticky notes macam yg akak bagi Huda ;)

      Padam
  13. Selamat tahun baru, kak Farrah :)

    BalasPadam
  14. Blm trlewat lgi lya nak wishh slmt thn baru buat akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhehehe belum lewat lagi,...Happy 2016!

      Padam
  15. eeeh tak datang singgah sini lagi ke..
    rasa macam dah =(

    BalasPadam
  16. Happy New Year kak.. tho tak pernah jumpa ketemu lagi..
    thanks for always being there for me..
    truly a warden =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy New Year to you too, Iti. Insya Allah, satu hari kita akan jumpa. Rasanya kena jumpa dua hari satu malam baru lah puas nak catch up ;)

      Padam
  17. selamat tahun baru Farrah. happy new year

    BalasPadam
  18. may all the happiness be with u

    BalasPadam
  19. Farrah, nanti share la money challenge Farrah tahun 2015 lepas... menjadi tak? tercapai tak objektif Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah, saya dah buat entri dah. Thanks, Intan sebab ingatkan :)

      Padam
  20. moga tahun 2016 mmberi sinar harapan utk kita semua....aminnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnnn. Mudah2an begitulah :)

      Padam
  21. salam tahun baru dari aida.
    ok la ni, baru 7hb, boleh wish lagi :)

    BalasPadam
  22. Selamat tahun baru kak farah..

    BalasPadam
  23. Selamat Tahun Baru 2016 Farrah...minta maaf..harini baru ada peluang nak jengah n tanya khabar kawan2 huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada masalah sis JM. Saya ni pun dah bulan 3 baru slow2 balas komen :)

      Padam
  24. Tahun baru ni sis JM doakan Farrah n Cekebon sentiasa sihat, semoga semua urusan berjalan lancar dan sis JM harap our frienship is never ending

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn. Terima kasih atas doanya, sis. Saya juga doakan segala yang terbaik buat Sis JM :)

      Padam
  25. Selamat Tahun Baru Kak Farrah :D

    BalasPadam
  26. walaupon dah nak abis bulan januari ayu nak wish jugak
    selamat tahun baru kak farrah sayang
    semoga tahun ni akan lebih baik dari sebelumnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga tahun ini lebih baik buat kita semua!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...