728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Rabu, 6 Januari 2016

Wordless Wednesday - My Gifts Tracker



75 ulasan:

  1. Alaaa. Comelnya. Dan, tahniah pd semua yg bakal dapat hadiah. Hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekadar penghargaan kecil buat rakan2 blogger je, Ana :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tak rajin mana, Mommy Cici. Kena buat senarai takut ada yang tercicir :)

      Padam
  3. Haha... tiada alasan utk menghantar.

    Frenship doesnt need reason for that.

    Ehhhh boleh gitu... miahahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha betulllll! Yg ada smiley tu statusnya 'just because' :)

      Padam
  4. Kak farah ni semua urusan teratur.
    Huhuhujeles tau....

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm a miserable person huhuhu tu yang kena ada list begini. Kalau tak, scattered dalam otak dok fikir nak bagi siapa, hadiahnya apa :)

      Padam
    2. kena buat macam ni lah..saya alamat blogger bersepah-sepah.nak buat surprise pun selalu tak jadi..haha

      Padam
  5. rajin betul kak farah ni. hee. btw, cogratz kpd yg bakal dpt gift tu. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak delah rajin mana. Buat slow2 prepare gifts utk mereka :)

      Padam
  6. sistematik sgt farah ni.. kagum!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi saya dpt idea ni tengok kat pinterest, Nina. Orang buat list utk prepare holiday gifts for christmas. I found it very practical & handy :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Kalau tak tulis kemas2, nanti akak sendiri tak leh baca hahah

      Padam
  8. Kak Farrah ni memang sistematik sangat ya! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidakkkk! Akak ni si serabut yang kena jadi sistematik. Kalau tak huru-hara semuanya!

      Padam
  9. Salam singgah petang Farah....comel dan tulisan Farah tu nampak kemas dan teratur sangat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, jgn puji lebih2 sangat, Diana. Tulisan biasa je tu :)

      Padam
  10. Farah buat apa pun menang kreatif sangat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ni percubaan utk lebih sistematik kan life. Kalau tak semua main fikir dlm kepala je, lepas tu lupa :)

      Padam
  11. ramainyer kawan pompuan., huhu2 jeles wak ., harhar2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama wak ada, kat muka surat lainlah...saja tak tunjuk semua. Baru ada elemen saspen :)

      Padam
    2. Cuba selak buku akak tu,...hikhikhik

      Padam
  12. Balasan
    1. Alahai, tulisan seketul sebijik tu tak de nilai senilah, Lissa :)

      Padam
  13. salamkak ! mula mula baca tajuk yana fikir apakah?
    pastu tgok ouh senarai penerima hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha selalunya orang buat Holiday Gifts Tracker..yg sambut krismas kan selalu prepare banyak hadiah :)

      Padam
  14. Balasan
    1. Kihkihkih bolehlah akak perasan comel ye? ;)

      Padam
    2. boleh sebab akak memang comel! ^^

      Padam
  15. tahniah pada yang bakal terima hadiah dari kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa small gifts je, Yana. Ada rezeki lebih sikit, bolehlah share dgn you all sikit2 :)

      Padam
    2. dari small gift lah Allah balas dengan giftNya yang kita tak expect kan kak :)

      Padam
    3. Yes, bab tu memang betulllll! :)

      Padam
  16. Thank you Gift utk Kanda SS memadai dengan doa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Doa tu sudah tentu,...ni yg plus plus ;)

      Padam
  17. wahhh... siap ada tracker.. tapi, memudahkan... supaya tak lupa and tahu yang mana dah buat yang mana belum.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang pelupa macam akak memang kalau boleh semua kena ada tracker ;)

      Padam
  18. bolat-bolat fontnya. nama sy tiada tercatitit di buku itu. sedihnya.. hihik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adakah anda pasti? Akak revealed 10 yang pertama je :)

      Padam
  19. Seronoknya bakal dapat hadiah..

    Wana suka la tengok cara akak bt nota cam gitu..senang cari dan rujuk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dunia akak lebih tersusun hahahah kalau tak akak main tepek2 je kat reminder board nak bagi orang ni, nak bagi orang tu. Abis scattered semua :)

      Padam
  20. bestnyerrrr diorg dpt hadiahhh....nk tumpng jelessss....boleh x???? kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak yah nak tumpang2 jeles, Sis D cayang. Nama Sis D pun adalah. Yang saya tunjuk tu 10 calon pertama hahahah calon2 lain biar diselubungi misteri ;)

      Padam
    2. hahahahhahaha.....ada ehhh....yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy....lompat bintang 10 kali

      Padam
  21. tahniah semua pemenang..")

    comeynye kak farah, macam salin kerja sekolah je.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi salin kerja sekolah katanya ;)

      Padam
  22. aida ngaku aida utang hadiah dgn farrah.
    aida ngaku.
    aida ngaku.
    ampun kan la aida yg sibuk dgn apa2 ntah di hujung tahun lepas.
    ia tidak berkubur, tapi terkumpul :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi comelnya aida buat confession kat sini,..err betul ke ada hutang hadiah?
      Hadiah apa ye? ;)

      Padam
  23. Hadiah utk ekin xada ke hahahaha... bulan ninaik satu angka umur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adaaaalah. Eh, dah terima ke belum ni?

      Padam
  24. Tahniah yang bakal dapat hadiah nanti

    BalasPadam
  25. Eiii tulisan..( sukanya ^^ ) sebijik2..pastu ada Ros Nordin kat situ..ngeeee^^..Alhamdulillah

    BalasPadam
  26. tahniah kpd yg tersenarai ...

    BalasPadam
  27. tahniah kepada semua.. memang best kalau dpt gift2 dr akak yg comel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala gift kecil je, Nina. Sebagai tanda ingatan :)

      Padam
  28. nampaknya sis JM pun perlu buat tracker lah..byk lagi hutang hadiah utk rakan blogger huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss,...cara ni sesuai utk rerupis macam sis JM :)

      Padam
  29. Farrah!!!! terima kasih muah!!!! byk sis JM terima hadiah dari Farrah dan semua ada sentimental value..love u n cekebon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmuahhhhh! Salam kasih sayang flying kiss daripada kami berdua. :)

      Padam
  30. bagi sis JM haiah tu x penting yg penting relationship

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hadiah ni bonuslah kiranya, suka-suka,...tanda ingatan/terima kasih kita :)

      Padam
  31. Tahniah buat mereka2 semua.. hehehe :)

    BalasPadam
  32. Seriously jeles dg tulisan Kak Farrah.. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak de faedah cemburu kat tulisan tu, Cil Mimie hahaha

      Padam
  33. Balasan
    1. Hihihi rajin terpaksa...takut nanti lupa :)

      Padam
  34. wah okay. tak pernah tefikir nak buat macam ni. niceee. bole la tahu kan mana dah buat and mana belum. kak Farrah betul2 menghargai pembaca bloggers dalam ni kan. terharunya rasa dihargai macam ni. even lukis gambar macam minion tu pun, bukan mudah nak buat even nampak simple.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu aja yang akak mampu, Amy. Nak kumpul semua belanja makan tak terkumpul rasanya :)

      Padam
  35. waaahhh kreatif la kak farrah ni tauu
    geram je ayu nie
    ishhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaks! Apa yang digeramkannya tu? :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...