728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Selasa, 23 Februari 2016

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

Cik adik Dylla buat GA lagilah. Kali ini sempena menunaikan hasratnya. Hasrat apa? Baca sendiri ye. Klik sahaja banner di bawah untuk turut serta. GA ni ada dua bahagian, satu untuk blog, satu untuk Instagram. Nak join salah satu boleh, join dua-dua pun boleh :)



4 orang pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah.
Pemenang Instagram;
1 x shawl terbaru REZLLENE
Pemenang Blog;
3 x Tafsir Al-Quran
Tarikh tutup: 11.59pm pada 5/3/2016 (Sabtu)

38 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak...singgah intai member jap. Lama tak berjumpa

    BalasPadam
    Balasan
    1. acik watie..ke mana lama menghilang..ingat titiew lagi tak

      Padam
  2. Balasan
    1. Eyda..dah terima lum ole2 dari sis JM

      Padam
  3. Balasan
    1. NAni..sis JM dah pos ole2..kalau dpt nanti bg tahu eh

      Padam
  4. Thank you sudi join Kak Farrah! Hehe

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Zarul..i pos something for u...dpt nanti bg tahu eh

      Padam
  6. All de best sis...

    Sy nk join sebab hadiah best... ha ha ha...

    Tapi kalo select mll random ni yg malas... sebsb 99% dijangka kalah.

    Hi hi hi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha personally akak pun macam Huda gak. Tapi yg ni exception, bagi support kat adik2 :)

      Padam
  7. Banner pict shawl tu mcm xde link pun kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, dik. Dah betulkan. Faktor usia huhuhuhu

      Padam
  8. assalamualaikum kak farrah , moga ada rezeki yana pon join juga :)`

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yana..dah terima lom small gift dari sis JM

      Padam
  9. Assalamualaikum farra..khaty singgah sini..semoga berjaya..menarik ni..
    Jemput join  Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

    BalasPadam
  10. Good luck! Semoga murah rezeki nak menang :D

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Sal ooo sal...dh terima kan small gift from me

      Padam
  12. Sesiapa pun boleh join eh kak? hee Btw, goodluck utk akak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehhhhh. Yg pasti kerakyatan kena Malaysia :)

      Padam
    2. Adoi akak ni, gelak saya baca. Huhuh. Sy org Malaysia bkn Kemboja. kehkeh

      Padam
    3. Dah cuba nak folow blog tu, tp xleh. Hohoh, xdpt nak join. ;(

      Padam
  13. Balasan
    1. Ros..dah terima lom small gift from me

      Padam
  14. Good luck Farrah kalau Farrah masuk GA ni

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Rose Reeza..dah terima lum small gift from me

      Padam
  16. moga ada rezeki farrah ekk :)
    good luck.

    BalasPadam
  17. wahh..hadiah sgt menarik...siapalah yg bertuah tu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...