728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 10 Mac 2016

Fridge Magnet Edisi Jari Manis

Rasa-rasanya kalian dah tahu apa yang saya maksudkan. Yes,...Sis JM kita dah beraksi crafty crafty! Cuba perhatikan tiga fridge magnets di sebelah kiri di bawah. Ketiga-tiganya bekas tangan Sis JM kita. Jangan main-main! Tinggi nilai sentimental fridge magnets edisi Jari Manis. Susah payah berguru dengan SS, cari barang, print, tampal dan potong. Setiap satu personalised tau! Special for Farrah MF :) Gumbira saya tengok, belek-belek hasil kreativiti Sis JM kita ni. Dua lagi fridge magnets di sebelah kanan tu pula jauh datangnya, dari Korea. Almaklumlah, orang tu balik kampung hujung Januari lepas.



Bukan sekadar fridge magnet, saya turut terima 1 beg serba guna dengan hiasan dangling seni ikat benang, 1 wall pocket, sebutir kerongsang dan sekeping kad mini. Banyaknyaaaa! Teruja saya keluarkan hadiah-hadiah ni depan Bott dan Cekebon. Apa yang menariknya, saya baru sahaja suarakan hasrat saya nak beli wall pocket pada Bott. Ada projek khas. Projek apa? Akan saya kongsikan apabila ada kesempatan. Pucuk dicita ulam mendatang! Tahu-tahu dah ada wall pocket yang diidamkan di depan mata! Alhamdulillah. Yabedabeduuuuuuu!

Mulut Bott dan Cekebon nganga tengok hadiah banyak ekekeke ;)


Coretan Sis JM

Dearest Sis JM,
Tidak terbalas rasanya semua pemberian Sis JM. Terima kasih tidak terhingga daripada saya. Thanks so much sebab sudi jadi sahabat maya saya. Temani hari-hari saya di tower ini. Insya-Allah, satu hari nanti kita akan bersua empat mata juga. Saya doakan segala yang TERBAIK buat sis. Moga setiap kebahagiaan, keceriaan dan kegembiraan bakal menjadi milikmu. Stay healthy and stay safe supaya boleh travel lagi sana-sini dan 'angkut' saya sekali. Love you! Mmmuaahhhhhhhh!

Intai Sis JM, yuk! --> Jari Manis Travel

Psstt! Oh, saya turut doakan mudah-mudahan Sis JM dapat semangat berbakul-bakul untuk update entri baru! Hehehe rasanya ramai yang sokong ni! ;)

69 ulasan:

  1. salam ... meriahnya hadiah dari Sis JM ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yana punypa belum pos eh..tggu!!!

      Padam
    2. heheh setia menunggu .. naseb baik KJM belum hantar sebab yana nak balik kg .. takut masa sampai tak ade orang

      Padam
  2. Sekali banyak fridge magnet yang kak JM bagi. Best betul!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa sekali bagi, sis JM bagi pukal punya!

      Padam
    2. Hadiah borong dari sis JM..

      Padam
  3. air tangan sis JM, ada bau "hometown" sis JM tak Kak Farrah ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada bau sepoi-sepoi Korea gitu :)

      Padam
    2. Untuk Firah pun ada jgk..dah pos 3 mac ritu..dah terima lum

      Padam
  4. wow banyaknya hadiah dari kak JM.. mesti ada bau kampung kak JM..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apsal SS x dapat?
      * soalan...

      Padam
    2. Izzeyda - Bau2 kampung of course ada :)

      SS- Ye ke tak dapat,..SS kalau dapat super pukal!

      Padam
    3. Eyda nye tggu eh...hari isnin nanti sis pos

      Padam
    4. SS buat2 tanya lak...kan dh beri waktu kita jumpa ri tu ;p

      Padam
    5. ohh ya ka kak JM.. tak sabar nak menunggu kehadirannya..

      Padam
    6. hehehe kantoi laa SS..

      Padam
  5. Balasan
    1. Pergi serbu sis JM, ena :)

      Padam
    2. Aeinna Musa..ole2 dah siap packing..tggu Aeinna emailkan sis JM alamat je nih

      Padam
  6. wah2xx... dah nampak dah kekreatifan sis JM ni... hihihih..

    p/s: Sis JM mohon buat tutorial ye..hihihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu diaaaaa tutorial terus... He he he

      Padam
    2. Kihkihkih request tutorial tuh!

      Padam
    3. Ikhwan...boleh terjah blog SS..ada detail tutorial utk buat custom FM tu...

      Padam
    4. Hahahaa.. Nanti godek2 tuto kat blog SS .. Hehe

      Padam
    5. hahahha nak gali jugak lah blog ss

      Padam
  7. banyaknya sis JM bagi... baiklah sis JM ni.. bertambahlah koleksi kak Farrah.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuhh, memang bertambah koleksi akak, Ikhwan :)

      Padam
    2. Ikhwan..sis JM pun dapat byk dari sis Farrah ko

      Padam
    3. Sesama merasa sis JM.. Dokk gituu..hehehe

      Padam
  8. Sape lahhh tok guru Jay Emm tu? Iskk iskk iskkk... Cobaaannnnn... Ahakssss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dengar cerita orangnya kacak jelita hahahah

      Padam
    2. ahaks...betul tu..mmg kacak n kreatif...berkali2 tok guru tu ajar..sian dapat anak murid lembab hihih

      Padam
    3. Dia yang tampan anggun tu ke?
      * soalan... Kah kah kah

      Padam
    4. kura kura dalam perahu , purapura tak tahu .

      eh pantun dua kerat pulak kita XD

      Padam
    5. Hebat eaaa Tok guru sis JM.. Siapa agaknya.. He he

      Padam
  9. Jay Emm kalu bg gift mmg sepukal! Ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM bg kat orang2 tertentu je..yg masuk my top comment...dapat byk heeee

      Padam
    2. xmasuk top comment dah x dapat banyak hihihi

      Padam
  10. Balasan
    1. Tak yah nak jeles sangat, bai!

      Padam
    2. untuk Huda pun ada gak..tggu...jgn nk jeles sgt h eee

      Padam
    3. Orang lain dpt magnet kecik2 je... Dia dapat MAGNET SHEET size A4 pon nak jeles lagi ke? Lesing mahu? Kah kah kah

      Padam
    4. Hihihi besar size A4 tu. Boleh gantung kat dinding weyyyy

      Padam
  11. JM ooo JM...
    untuk jiran setaman tak de ke...

    Kitakan jiran...

    Hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha oh time ni ngaku jiran ye

      Padam
    2. ahakss...Huda..mestilah ada syg!

      Padam
    3. Klau jiran setaman sis JM boleh bg posmen kan.. Hihi

      Padam
  12. Bestnya dapat gift comel2 n kreatif..kegigihan tanda persahabatan tu..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kegigihan tu yang mahal tu, Ros :)

      Padam
    2. Untuk Ros pun ada gak,..tggu

      Padam
  13. Rezeki sebut2 wall pocket sekejapan je Allah makbulkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yang gembira sangat tu, Ros. Alhamdulillah, tak yah nak susah2 keluar cari :)

      Padam
    2. sukur Farrah suka...sorry tau sis JM kurang BW skrg huhuh

      Padam
  14. Tahniah kak..brtmbh2 lgi koleksi akak.bestnyaaa

    BalasPadam
  15. Terima kasih Farrah buat entri ni..terharu..sob sob sob...muah!

    BalasPadam
  16. terharu baca kata-kata dalam perenggan terkakhir tu..love u!

    BalasPadam
  17. rajin 2 org tu buatkan FM hehehe.. tahniah
    nina punya FM dr JM posmen hilangkan. sedih :(

    p/s: sorry belom sempat nk pos hadiah top komen blog.

    BalasPadam
  18. untungnya dapat banyak hadiah dari sis JM... banyak sungguh

    BalasPadam
  19. huahuahua.. CT nk berguru ngan SS jugakla.. habis semua pun trjebak buat craft..

    BalasPadam
  20. last time nak jugak ukir nama uols2 kat pasir pantai.. tapi ya rabbi..
    xleh nak keluarkan tangan pegang stick pun.. frozen..

    BalasPadam
  21. Kak JM pun saksi kitorang tak mampu nak senyum pun ahaaadoi..

    BalasPadam
  22. Alhamdulillah dan tahniah Farrah...MD pun ada juga dapat hadiah FM busan korea dari JM....

    BalasPadam
  23. Semua hadiah yang Farrah terima dari JM comel lah...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...