728 x 90

Sabtu, 12 Mac 2016

GIVEAWAY by RosNordin

Assalamu'alaikum,

Jom ramai-ramai kita beri sokongan dan meriahkan GA anjuran Ros Nordin. Syarat? Sangat mudah! Tak complicated pun. Klik je banner di bawah untuk 'diluncurkan' terus ke blog penaja ;)


Hadiah Pilihan: The Body Shop Gift

Giveaway berlangsung dari 11 March 2016 sehingga 31 March 2016.


53 ulasan:

  1. menariknya GA ni... gd luck sis... akak nk p terjah la... hehe

    BalasPadam
  2. gud luck kak farrah.. :D happy weekend yeaaaa...

    BalasPadam
  3. pin pon pin pon.. good luck Kak Farrah ~

    missing you !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Firah. Miss you toooooo!

      Padam
  4. sis JM try test komen sbb SS cakap kuar iklan ganggu kotak komen..but sis JM guna notebook browser Chrome..ok je..x de prob

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin dah nasib SS... Org x nampak apa yg SS nampak...

      Padam
    2. Ada lagi tak sekarang ni? Ada tak? Saya ni kira on stand by mode je tunggu kalau2 ada yang berdepan dengan masalah macam SS bila ke blog saya. Mati akal nak godek apa :)

      Padam
    3. SS je nampak tu... hehe...

      Padam
    4. Sebelum ni blog mummy julia sebijik kena macam cikgu... Blog kak nieda ramli pon sama... Pastu dah ok... SS boleh komen mcm biasa guna web version... Blog cikgu dan beberapa blog yg SS senaraikan je x move on! Apakahhh????

      Padam
    5. Huarghhhh! Camner nak move on, jalan tak de...jalan tak de,... ;(

      Padam
    6. Cikgu ada pasang iklan selain nuffnang ke?

      Padam
    7. Tak ada. Dulu adalah iklan lazada sekali dua. Sekarang ni memang nuffnang je :)

      Padam
  5. maybe SS guna Iphone 6s kot

    BalasPadam
    Balasan
    1. X ada kena mengena dengan iphone 6 wahai jay emm... Cuba fahamkan entry SS tu...

      Padam
    2. Masalahnya, SS tak pakai iphone masa buat kunjungan ada iklan merapu tu, Sis JM. Pakai PC, pakai iPad...

      Padam
    3. Semua web latest version cannot accept from my device... Iphone ipad pc... Blog yg terlibat adalah blog cikgu... Ikhwan... Ct... Ekin... Arz... The rest x de masalah...

      Padam
    4. Nak nanges gigit bata lah camni huhuhuh

      Padam
    5. rasa blog ekin xde letak apa2 iklan dah nuffnang saja

      Padam
  6. Thank you Farrah sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin ;)

    BalasPadam
  7. baru sempat singgah maaf lately malas nak buka blog , buka kejap tutup

    BalasPadam
    Balasan
    1. don't worry. small matter. ni dah datang ni :)

      Padam
  8. adus jauh lagi nak potong komen SS.. ahaaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaah kelakarlah cik CT ni :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Teruskan mendaki CT, jangan patah semangat!

      Padam
  10. CF singgah sini pulak ye..
    good luck !

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...