728 x 90

Rabu, 23 Mac 2016

Wordless Wednesday - It Has To Be GOLD


Party planning | In progress

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. semua org suka gold kan...

      Padam
    2. sis JM suka Emas...rantai emas gelang emas cincin emas ;p

      Padam
    3. Yana pun suka emas emas tu SisJM

      Padam
    4. Gigi emas xsuka k sis JM???

      Padam
  2. Wow... tak sabar nk tunggu hasilnya...

    BalasPadam
  3. Salam..
    Gold? Tak sabar nak tengok apakah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Angkat sekali dgn marigold..hahhaa.. Xpe sis JM bekas tu boleh jual ..hahaha

      Padam
  4. Balasan
    1. dah nama pun bukan silver

      Padam
    2. Hahahha . kan kalau silver beli mahal jual balik tadak

      Padam
  5. takleh nak bayang apa yang akak nak buat.. hehehehe

    p/s: mintak SS teka.. (ayat cari pasal..hihihhi)

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS rasa cikgu nak goldkan belacan... He he he

      Padam
    2. Hahahaaaa... Tang mane blacan ni SS.. Buat sbal..

      Padam
  6. meriah parti ni..kena pakai gelang banyak-banyak cam mami jarum.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mcm "janam janam" lah cik sal...
      hihihi

      Padam
    2. Mami jarum pakat siding lengan LA jawabnya

      Padam
    3. tunjuk siapa paling banyak gelang..hahahaha

      Padam
  7. Wahh nice theme. nampak mewah.

    BalasPadam
  8. warna kecemasan lawa sangat

    BalasPadam
  9. Kak apa ni... misteri sgt ni...
    eksited seh nk tau apa ke bnda kali ni...
    hihihi...

    BalasPadam
  10. wah gold, mesti Farah nak siapkan props bertemakan warna keemasan..

    BalasPadam
  11. assalamualaikum kak farrah
    lama tak ke sini. hopefully sihat2 aje ye

    cantik warna gold tu
    apa projek plak lepas ni =)

    BalasPadam
  12. gold la.. nampak classy and kaya !! itu penting =P

    BalasPadam
  13. Wahh.....warna yang mewah.....gold....siapa tak suka....MD pun suka emas....hihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...