728 x 90

Rabu, 16 Mac 2016

Wordless Wednesday - Klip Kertas Berhias


Decorated clips


Psstt! Tutorial diy mudah ni bakal menyusul nanti :)


11 ulasan:

  1. rasanya kalau beli yg dah siap mahal jugakkan.. kos nak buat ni mahal tak kak farrah??

    BalasPadam
  2. ehhehe ni CT penah buat dgn anak2 buah.. beli butang je..
    untuk diorang pack buat hadiah hari gugu..

    BalasPadam
  3. aalalala comel ! bidak bidak mesti suka

    BalasPadam
  4. tak sabar nak tunggu tutor nak buat tuk adik yana

    BalasPadam
  5. dioarang mesti suka buat sama sama dengan diaorang

    BalasPadam
  6. Kalu hias pakai sabun... Wangi agaknye... Hi hi hi..

    BalasPadam
  7. pastu kalau tak ada sabun sangat amek je kat klip ni kan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...