NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 25 April 2016

Jom Baca Bersama untuk 10 Minit

Assalamu'alaikum,
Pagi ini, mari kita sokong usaha murni ke arah memupuk budaya membaca dalam jiwa semua rakyat Malaysia. Hanya 10 minit! Hentikan apa sahaja yang kita lakukan, ambil sebuah buku dan bacalah selama sepuluh minit. 

Kredit Imej

Ingat ye, 11 pagi nanti. Sama-sama kita tunjukkan komitmen kita yang menyokong amalan membaca.

#‎LetsReadTogether2016‬ ‪#‎LRT10MINUTES

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sokong sokong baca buku tak pukul 11 tadi? :)

      Padam
  2. baca blog kira aci tak?hehe

    BalasPadam
  3. salam singgah.. baca blog boleh? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh..boleh..baca gak tu kan :)

      Padam
  4. baca blog, surat khabar boleh ke?

    BalasPadam
  5. Dah lama tak dengar pasal kempen ni.

    BalasPadam
  6. wow okay never of this before. kenapa 10 minit eh

    BalasPadam
  7. kalau ada setiap hari jom baca ni kan bagus

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...