728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 25 April 2016

Jom Baca Bersama untuk 10 Minit

Assalamu'alaikum,
Pagi ini, mari kita sokong usaha murni ke arah memupuk budaya membaca dalam jiwa semua rakyat Malaysia. Hanya 10 minit! Hentikan apa sahaja yang kita lakukan, ambil sebuah buku dan bacalah selama sepuluh minit. 

Kredit Imej

Ingat ye, 11 pagi nanti. Sama-sama kita tunjukkan komitmen kita yang menyokong amalan membaca.

#‎LetsReadTogether2016‬ ‪#‎LRT10MINUTES

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sokong sokong baca buku tak pukul 11 tadi? :)

      Padam
  2. baca blog kira aci tak?hehe

    BalasPadam
  3. salam singgah.. baca blog boleh? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh..boleh..baca gak tu kan :)

      Padam
  4. baca blog, surat khabar boleh ke?

    BalasPadam
  5. Dah lama tak dengar pasal kempen ni.

    BalasPadam
  6. wow okay never of this before. kenapa 10 minit eh

    BalasPadam
  7. kalau ada setiap hari jom baca ni kan bagus

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...