728 x 90

Khamis, 7 April 2016

Kembali ke Tower


Assalamu'alaikum.
Alhamdulillah, saya dah checked-in kat tower.
Terima kasih banyak-banyak pada yang sudi singgah, tinggal komen pada entri-entri saya.
Ni nak start enjin, kemas tower jap...usik sana sini sikit.
Dah 7 April, Tetamu Hebat Mac tak umum lagi. 
Tunggu ye...Insya-Allah, petang nanti saya publish
Ni nak pergi gali idea sat!


28 ulasan:

  1. wahhh! selamat kembali Farrah..

    BalasPadam
  2. Farrah gi jalan mana? lama sangat... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak jalan jauh pun, Intan. Dekat2 sini je. Itu pun more to urusan kerja :)

      Padam
  3. btw, nak Tanya (biarpun soklan bodoh), macam mana nak buat entri auto-publish erk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehh.. nk tolong jawab(kalau fahamlah) : masa taip entri tgk kat tepi ada published on.. adjust kat c2 bile kita nak publish entri tu.. faham tak??

      Padam
    2. Haa betul tu. Masa compose entri, di sebelah kanan klik pada Schedule. Instead of pilih automatic, pilih set date and time. Kemudian tetapkanlah nak publish hari apa, pukul berapa.

      *Bukan soalan bodoh pun, Intan :)

      Padam
  4. Selamat kembali ke tower kak farrah cayang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Wana. Nanti akak datang jengah Wana ye :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Vrommm vrooommm vrooommm. Pi isi minyak sat!

      Padam
  6. wahh dah balik! happy blogging kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe dah balik....thanks, Mazni. Tunggu akak datang ye :)

      Padam
  7. heeheeeee.. dah checked-in tower ye kak.. lama bekerja kan... "D

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu itulah...rindu nak melepak senang lenang kat tower :)

      Padam
  8. salam kembali...
    aida pun dtg jengah.
    ada skit habuk lagi farah :)
    kat celah2 tu, kasik godek skit dgn penyapu bulu tu.

    BalasPadam
  9. selamat mengemas tower ye..

    BalasPadam
  10. Saya pun baru menjengah sini kembali.
    Dah xdpt active cam dedolu.

    BalasPadam
  11. lamanya berehat ke mana tu?

    BalasPadam
  12. mohon maaf jugak ye lama x singgah kat Tower ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...