728 x 90

Rabu, 27 April 2016

Wordless Wednesday - Sirotan



28 ulasan:

  1. nama sirotan ke? comel sangat nama..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni memang nama dia. sirotan ni baby seal yang galmour kat Jepun :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Sirotan ni memang nama dia, Eyda. Popular dia nih :)

      Padam
  3. Ha ha ha... jom bawak sirotan g jepun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah buat apa? Nak jumpakan dia dengan sedara2 dia ke?

      Padam
  4. Kalo gerammmm... kita rotan je sirotan ni... hi hi hi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mulalah cik manisah nak melesing tu ;)

      Padam
  5. salam , ingat nak rotan sapa lah tadi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak,..tidak nak kenalkan sirotan je :)

      Padam
  6. tapi yang penting comel! sangat si rotan ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sirotan memang comel. Kalau kat jepun, diorang pakaikan dia costume macam2.

      Padam
  7. Sirotan.. cartoon apakah ini..? mummy tgk iron man je..hahahaa :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia ni patung glamer kat Jepun, mummy. Baby seal kekononnya :)

      Padam
  8. Kenapa biru putih..? pink mana..pink? kikiki
    Soklan cari pasan.. :P

    BalasPadam
  9. atototo omeinya dia!!! dah la nama sirotan. hehehehe. macam best je letak nama kucing

    BalasPadam
  10. nama betoi dia ke kak.. Sirotan ???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah dekat dengan sitiroro... Keh keh keh

      Padam
  11. ehehehe lega da nampak dah nama =P
    tngh onlineeee letu hehehe..

    BalasPadam
  12. Sirotan yg comel skrg dh gumuk! sedap pelok!

    BalasPadam
  13. sirotan comel sangat nak peluk boleh tak

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...