728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 7 Mei 2016

Kopi Tetamu Hebat April FAMF Tower

Assalamu'alaikum,
Rabu baru-baru ini, melalui entri Wordless Wednesday, saya dah dedahkan siapa kaki-kaki komen untuk bulan April. Nama kita selit-selit celah biji kopi je. Boleh lihat di sini.

Hari ini baru sempat buat entri rasmi. Biji kopi dah kisar,...so, without further ado, inilah Tetamu-tetamu Hebat menara saya, dipersembahkan pada kalian dalam bentuk secangkir kopi :)

Sumber Imej
Terima kasih banyak-banyak,..untuk 12 nama di atas dan juga tetamu-tetamu lain yang sudi berkunjung. Dalam kesibukan saya bulan lepas, tak sempat update blog sangat, tak dan nak blogwalking dan balas komen,...kalian tetap datang, baca entri,...bantu saya maintain pageviews hehehehe 

Yana, si adinda yang halus dan lembut berjaya mendominasi carta buat kali ke-3. Akak kumpul hadiah Yana hantar sekali dalam kotaklah ye ;)

Tak dapat nak mencoret banyak. Jangan lupa intai mereka ni. They are awesome! Pautan blog ada saya senaraikan di Tetamu VVIP. Cari di sidebar ye.



70 ulasan:

  1. ehehehe ooook tho tak minat kuppi.. tapi secangkir kopi i cantik..
    maka i suka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS punya kopi tu bentuk apa? He he he

      Padam
    2. bentuk bulan mengambang ;p

      Padam
    3. kopi saya tu bentuk apa plak?abstrak sungguh..huhu

      Padam
    4. @SYM - yess, kopi u cantik. Ala2 daun fern NZ gitu :)
      @SS - SS punya tu, ala2 angin pusar. Tak pun button alarm kat dada ultraman ;)
      @Sal - Sal punya kopi tu kopi SS yang dah kena kacau hihihi
      @Sis JM - Hai, Sis JM!!!! Rindunya! Nanti saya balik saya datang rumah ye :)

      Padam
    5. Patut bg cik sal bentuk munge.. He he he

      Padam
  2. isk ingatkan dah berjaya potong si IY.. belum lagi nampaknya.. bakal ku panaskan enjin!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuko nama... Siti Yang Memanas! Ha ha ha

      Padam
    2. Hahahaha dah berjaya potong dah Siti Yang Memanas :)

      Padam
  3. lepas ni mungeee plak.. tngk Kak Farrah teka betoi x bunge fevret kami2.. jeng jeng jeng..

    BalasPadam
    Balasan
    1. CT...u like ROSES kan kan kan

      Padam
    2. munge senang la..sebab cik sal munge suka semua jenis munge..hehehehe

      Padam
    3. Alaaa u all suka bunga ke? Puaslah nak kena buat research lepas ni :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Hihihi dua-dua kat atas ni cantik manis apa,...

      Padam
  5. Walaupun takkan pernah berjaya nak jadi top pengomen di tower kak farah, akan kutetap singgah di sini walaupun tanpa jejak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. perghh..ayat mencucuk kalbu hihih

      Padam
    2. Ayat Kim Chaa,..memang syahdu menusuk kalbu! Jangan risau,..setiap jejak,...nampak ke tak nampak,...tetap dihargai :)

      Padam
  6. Tahniah untuk kak yana, SS, Ikhwan yusuf, kak siti yang menaip n semua yang berjaya jd top pengomen. Hebatlah kalian. Tak mampu nak lawan ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS pengkomain... He he he...

      Padam
    2. Kim Chaa..x de ucapan utk sis JM ke ;p

      Padam
    3. Dia tak nampak nama Sis JM kat sini :)

      Padam
    4. Kim Chaa.. yang penting singgah selalu :)
      walaupun tanpa jejak . support dalam diam , naik kan view hehe

      Padam
  7. Balasan
    1. Wawa..ce tanya dia..pakai makeup MAC ke hihih

      Padam
  8. cecantik kopi deme.. ngeh2

    bau harum kopi sampai sini.. nak sikit...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firah..betul ke leh bau...nipu nau hihihi

      Padam
    2. Nipunye kuat... Keh keh keh

      Padam
  9. Huh! Macam tahu2 jek SS baru lepas pekena kopi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS minum kopi? hurrmmm!!!

      Padam
    2. Alamakkkk!!! Mak tiri spotcek.. Larikkkkk!!!

      Padam
  10. Menjunam nampaknya SS bulan lepas... This month i'm back... Hopes x de iklan menghalang SS di sini... He he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS...tggu JM...i pun nk mengaum gak kat sini ;p

      Padam
    2. takde iklan dan takde robot..

      Padam
  11. si Jari Manis mana? mana? mana? huhuhuh..tahun ni prestasi mmg MERUDUM!!! jgn kata nak blog walking nak update blog dah tah ke mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat blog I pun you ghaib kak JM..hahaha

      Padam
    2. Sis JM , jom kembali ke trek blog! hehe

      Padam
  12. Yana!!! tahniah! u r awesome

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah terima kasih Sis JM . biasa biasa saja. berguru dengan Sis JM kan

      Padam
  13. Farrah!!! sorry dear lama sangat2 x singgah sini..byk entri sis JM terlepas..

    BalasPadam
  14. pasni harap2 sis JM dapat buat comeback heeee

    BalasPadam
  15. bila dh lama x blog walking ni hati rasa 'jauh' lak sbb tak boleh nak communicate di alam maya huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala, kalau jauh naikla kete

      Padam
    2. alalalala Sis JM janganlah cenggitu , jom jom bw sesama naik bas haha

      Padam
    3. Putrajaya rawang bukan jauh pon!

      Padam
  16. Farrah..dont forget me...i'm still remember u huhhu

    BalasPadam
  17. coffee!! my feveret but skrg dah tak boleh minum huhuh termasuklah Nescafe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yana pon jarang boleh minum sebab nak sakit kepala huhu

      Padam
    2. JM. kita sama.
      lama jugak aida da berpantang nescaffe.
      baru la kepala tak sakit ha haha :)
      rinduuu nescaffe!

      Padam
  18. sedapnya dapat kopi sorang secawan tu haa

    BalasPadam
  19. mampu minum kopi O jer.. yang lain silap2 boleh mengundang sakit kepala..

    BalasPadam
  20. wahh! nama saya ade jugak. tak sangka! walaupun jarang benar bw ke tower farrah ni last month

    BalasPadam
  21. tengok list tetamu hebat mei ni - hebat betul ss tangga teratas

    BalasPadam
  22. salam kak farrah .. Alhamdulillah terima kasih

    BalasPadam
  23. pasal hadiah tu take your time ye kakak...
    akak settle kan semua kerja akak dulu , hadiah tu bila bila pun boleh

    BalasPadam
  24. terima kasih untuk love kat kopi tu ^^

    BalasPadam
  25. yahoooo ada gambo itik!
    yahooooo :)

    BalasPadam
  26. baru sempat boom blog kak farah ni.... hihihihihi

    BalasPadam
  27. eh ada gak nama ekin... ni last tersenarai dalam blog kak farah ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...