728 x 90

Rabu, 4 Mei 2016

Wordless Wedesday - Di Sebalik Biji Kopi


42 ulasan:

  1. hehe terbau bau pulak aroma kopi. kuasa sekeping gambar :D

    BalasPadam
  2. coffee is addicted!
    suka sgt coffee tp bila ambk suplemen kena ptg la coffee ni..
    tp sy punya "cheatday"...haari yg khas utk coffee je..ngeee><

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah,...ada hari cheat day untuk coffee :)

      Padam
  3. Disebalik bijik kopi tu terselit nama-nama..ehh?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, Sue Bee. Nama top commentators bulan lepas :)

      Padam
  4. Sedapnya kalau dapat bau serbuk kopi..

    BalasPadam
  5. eh..nampak nama saya kat situ ;)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Heheeh ye, sis. Tu nama2 yang rajin komen bulan lepas :)

      Padam
  7. Pengomen-pengomen tegar blog ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, dear. Kali ni kita selit2 nama celah kopi jap :)

      Padam
  8. Wahh ada nama nama pengomen tegar !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kasi teaser dulu. Akak tak sempat buat entri lagi :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Yes, kopiiii. Tapi, kalau utk Wawa - ESP :)

      Padam
  10. ehh ada nama Eyda disebalik biji kopi tu.. tetiba rasa nak minum kopi plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan silakan sila buat kopi segera :)

      Padam
    2. kopi O cicah biskut sedap juga tu..

      Padam
  11. jadi sebahagian daripada biji kopi ni. Alhamdulillah...

    BalasPadam
  12. sekali pandang ingtkan biji buah salak nasiblah post title ad tulis biji kopi.. hihihihhiihhi

    BalasPadam
  13. punyaaalah daku perati.. rupanya ada nama2 tersembunyi.. yeaaah !! masih disitu..

    BalasPadam
  14. Kak Farrah ngan kopi kan berpisah tiada =)

    BalasPadam
  15. Tak boleh minum kopi selalu... Curik2 boleh... He he he...

    BalasPadam
  16. nama disebaik biji kopi, tentu harum baunya tu

    BalasPadam
  17. salam hari tu kan masa akak post ni yana dah buka. kot kot akak buat cuba nasib hehehe

    BalasPadam
  18. buka bukak nampak nama kita terpempang kat situ

    BalasPadam
  19. yana suka kopi tak boleh nak minum banyak banyak .. nanti sakit kepala..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aida kopi boleh lagi.
      nescafe yg x boleh ~ efek kepala :)

      Padam
  20. disebalik biji kopi.
    di situ aida berdiri.
    sokong blog farrah dari tepi.
    pemecah suasana sunyi :)

    BalasPadam
  21. Farrah..suka minum coffee kan..kalau sis JM bagi L.A Coffee nak tak

    BalasPadam
  22. disebalik kopi ternampak nama CIk Ash hihihihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...