728 x 90

Rabu, 18 Mei 2016

Wordless Wednesday - Belon Air



47 ulasan:

  1. nak main jugak !!!

    suka tengok colour2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi jom main campak2 belon air!

      Padam
  2. sonoknyaa. cantik kaler macam gula gula

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun berkenan dengan warna belon2 ni, Cici :)

      Padam
  3. Siqah tak tahu tiup belon!! Hahah. Malu rasanya dah besar panjang pun tak tahu buat benda simple camtu. Hii. Agak2, apa yang dibuat dengan belon air nie ye? Seronok nampaknya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ye ke. Tak pe,..sekarang ni kan ada pam belon :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Belon-belon ni masuk freezer, nak buat belon ais :)

      Padam
    2. Kihkih takkkk,..air paip je :)

      Padam
    3. Bukan nak minum pun, Yana. Nak dibekukan utk tujuan lain :)

      Padam
  5. good idea nak buat main ngan anak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok ni kalau intan main dengan FL :)

      Padam
  6. best ni kalau main baling baling

    BalasPadam
  7. Ada sukaneka ke, kak Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak adalah, Farah. Ni akak nak guna untuk salah satu party yang akak kena plan :)

      Padam
    2. wah, party planner dah farrah :)
      terbaik.
      org kretif mesti jadik pilihan ramai.

      Padam
    3. Eh, tak adalah, Aida. Saya buat utk famili dan kawan2 je. Tak mampu nak jadi party pkanner. Pressureeee :)

      Padam
  8. baru teringat my friends and I main belon air haritu. windu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh! Mesti meriah dan riuh kan!

      Padam
  9. haha..panas2 elok sgt main game belon baling ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh baing-baling jerit-jerit,...memang riuh-rendah!

      Padam
  10. best nih main belon air..

    BalasPadam
    Balasan
    1. maunya basah abis kalau main benda nih.. tapi sesekali apa salahnya..

      Padam
  11. belon belon air...lalalalalala

    BalasPadam
  12. lawwoooo color2 .... balin orng best ni..! hahhaah :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jommmmmmmm! Kita nak baling siapa dulu?

      Padam
  13. Farah nak buat apa ngan belon ni? buli student ea... hahahahaa :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ishhhh tidak, Mummy. Saya kalau buli student, nanti tak makan hihihi
      Ni nak guna untuk salah satu party yang saya plan :)

      Padam
  14. Lama tak main blog ni jom main kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jommmmm! Pi isi belon ngan air dulu!

      Padam
  15. biasa main time sukaneka ~ baling sayang laki bini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi acara sukaneka memang lebih fun kalau ada baling2 belon ni :)

      Padam
  16. salam ,
    yana suka beli belon air yang nipis, 0.30 satu tu, kalau mengenakan adik syok!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak baik tau kakak buli adik,... :)

      Padam
  17. Tapi tak boleh buat selalu , mak marah nanti kekeke

    BalasPadam
  18. dah tahu belon tu untuk apa sbb baca entri latest dulu

    BalasPadam
  19. mcm candy crush laa plak ;-)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...