728 x 90

Rabu, 11 Mei 2016

Wordless Wednesday - Scrabble Theme Backdrop

[Scheduled Post] Tuan Tower tak ada buat sementara waktu.


Scrabble Theme Backdrop and Photo Booth

37 ulasan:

  1. salam, akak dan kreatif berpisah tiada XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Amboi, ayat komen dah macam lirik lagu!

      Padam
    2. Amboi! Siap ada tukang sokong!

      Padam
  2. Waaaa~ menarik idea nie ... Cantik pula tue =) ... Tq sharing

    BalasPadam
  3. Ha ha ha... tetiba teringat rajukan di ig. Hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah rajukan panjang tu ye? :D

      Padam
  4. Take care Kak where ever you are..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, dik. Mmmmuaahhh!

      Padam
  5. wow! macam mana nak buat scheduled post ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa karang entri tu, pergi dekat panel sebelah kanan. Kat Post Settings, pilih Published On, then pilih set date and time. Bila dah pilih bila kita nak publish entri tu, tekan publish macam biasa. Nanti status entri kita tu scheduled sehinggalah tiba masa untuk diterbitkan :)

      Padam
  6. jenuh juga kak nak buat backdrop camtu kena rajin...

    kak farah ke mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang jenuh gak, Arz. Sampai mengigau jugalah dibuatnya :)

      Akak tak pergi bercuti pun. Pergi mengasingkan diri, siapkan job editing.

      Padam
  7. Balasan
    1. Haaa kalau nak buat sebarang keraian, bolehlah dipertimbangkan :)

      Padam
  8. creative, taruk nombor kecik 'markah' tu, barulah nampak scrabble. kalau tak macam huruf biasa sahaja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yess,...kalau tak letak nombor, tak jadi tema scrabble. Jadi tema ABC :)

      Padam
  9. Tuan tanah pg mana? Adk dtg menjenguk disini. kahkahkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik tuan tanah pergi one place yang very quiet. Nak siapkan kerja :)

      Padam
  10. skang ni byk ekk function mesti ada photobooth.
    zaman dedulu takde.
    so so trending :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka-suka buat sendiri je, Aida. Murah sikit. Kalau nak menempah atau guna servis photobooth memang tak mampu :)

      Padam
  11. Lawanya kak farrah... Rajinnya akak buat DIY. Mesti rumah akak lawa :) Siqah boleh copy idea nie ye kak. Kot2 boleh buat di rumah nanti :) Tq kak for sharing :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ishhh idakla rajin mana, Siqah. Akak ni pun ikut angin gak,...kalau ada mood buatlah hihihi sila,..sila,...mana yg rasa boleh digunapakai,...ambillah :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Hehehe anak sapa ni pandai eja dari belakang? ;)

      Padam
  13. Kalu main scrabble x pernah menang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak MENANG..meh main ngan JM..confirm SS leh menang

      Padam
    2. Main ngan saya pun SS boleh menang gak,..saya bila bab kena susun2 huruf ni automatik otak jadi slow :)

      Padam
  14. dah tahu sbb dah baca entri latest

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...