728 x 90

Selasa, 7 Jun 2016

Happiness is,..Coffee and Cupcake





Coffee and cupcakes?
Saya tidak akan kata TIDAK. An excellent combo!
Tapi yang kat bawah ni, bukan kek cawan. Even better, Hokkaido Durian Cake!
Kekonon moreh malam tadi ;)

Selamat menyempurnakan Ramadan ke-2! Saya tengah bakar mufin coklat ni. Teringin.

77 ulasan:

  1. Opocot....tanjat masuk sini "dapat" kopi dan kek cawan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apsal tanjat lak gegurl? Mehla datang sini,..

      Padam
    2. drama je tu kih kih kih

      Padam
  2. Selamat berbuka puasa kakak

    BalasPadam
  3. Selamat berpuasa Kak Farrahhhh! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berpuasa untuk Dylla jugak! :)

      Padam
  4. amboii....i love coffee! tapi xdalah minum hari2, sesekali je. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak ni kategori addicted...kena minum hari2 huhuhu :)

      Padam
    2. kurangkan kopi CC kang cafien byk huhuh

      Padam
    3. yana pon sangat sangat sukaaaa kopi tapi macam sis JM cakap xleh minum banyak nanti sakit kepala maaaa

      Padam
  5. Siqah sokong sepenuhnya entri ni!! Kopi dan cupcake kombinasi yang menyelerakan :)

    BalasPadam
  6. Saya tak suka minum kopi hitam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak suka minum kopi hitam :)

      Padam
    2. abis Kim chaa suka minum kopi putih? mana ada kopi warna pink ;p

      Padam
    3. hahaha kan sis JM kopi memang tak ada warna pink.. kalau air bandung ada laa warna feveret sis JM tu..

      Padam
    4. Kalau ada kopi warna pink memang dah lama minum .. Nyum nyum .. Slurp ..

      Padam
  7. Kalau white coffee minum :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kih kih kih Old Town White Coffee jek Kim Chaa LAYAN!!!

      Padam
    2. Old town white coffee pun tak pernah jejak JM .. KAHKAHKAH

      Padam
  8. Hari niih moreh makan apa pulak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi makan muffin buat malam tadi :)

      Padam
    2. sah Kim chaa x baca entri kah kah kah

      Padam
    3. Baca. Cuma tak perasan. Hahaha

      Padam
  9. lapar plak tgk cupcake tu mlm2 buta ni huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh maaf. Tak berniat nak menggoda selera eyja ;)

      Padam
  10. salam lama dah tak dapat kopi cenggitu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikk,..apsal? Kopi cengginilah yang paling senang dapat :)

      Padam
    2. x dapat ke atau kat umah x de stok kopi ;p

      Padam
    3. ntah ade ke idok stok kopi kat rumah hahahah

      Padam
    4. asyik minum tea ngan koko je budak budak ni jarang nak minum air kopi kak farrah

      Padam
  11. Balasan
    1. Baking yang senang2 je. Sambil tunggu waktu buka :)

      Padam
    2. kak CC ko ni serba serbi dia rajin

      Padam
  12. yana tak sempat , sempat masak untuk iftar je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadilah tu...yang penting juadah iftar ada :)

      Padam
    2. kena rajin sian mak sorang sorang kalau raramai masuk dapur baru best hahahah

      Padam
  13. wow ! Hokkaido Durian Cake..Hokkaido je dah sedap, apatah lagi dengan adanya durian.. yummeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang yummeh, Firah! Dapat sebijik tuh, puasss! Isi duriannya mewah sangat!

      Padam
  14. Balasan
    1. Abis sudah, mummy. Sorry,.. :)

      Padam
    2. mummy suruh hero kecik mummy buat hehehe

      Padam
  15. nk muffin seketoi boleh? ;-)

    BalasPadam
  16. Tudiaa masuk sini dihidangkan dengan secawan kopi dan sepotong kek. Hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh jemput jemput..jemput jamu mata ye :)

      Padam
  17. Balasan
    1. Thanks. Selamat berpuasa untuk Intan dan family juga :)

      Padam
  18. sedapnya menu kak farah simple sangat

    BalasPadam
  19. Nyesal pepagi puasa ni baca entry ni... Adusss!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahhaha neysal tak guna dah tengok pon , senasib dengan yana gitu la smalam

      Padam
    2. Haha .. Nasib tak menyebelahi anda. Hua hua hua

      Padam
  20. sis JM pun suka minum coffe tau..yg hitam pekat likat mcm tu..bancuh kasi kaw kaw tu...minum tme panas bersap..fuhh! nikmat..tapi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. komen dia ni buat orang terliur je air kopi !!!!!!!!!!!!!!!!

      Padam
    2. Errrrrrrrrghhhh .. Kopi tuuu tolak tepi kalau dpt dkt KC.

      Padam
  21. skrg dah tak minum ada org tak kasi..jadi.....

    BalasPadam
  22. sis JM minum milo je..stok milo tak pernah putus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Milo sedap. Minuman kanak kanak sedunia. Heheeh. Always aweks muda minum milo

      Padam
  23. cumanya bila minum tu mmg kombinasi ngan biscuit kering je lah..nak 'membaking' mcm CC tu tak de kemahiran plus malas, bahan x de oven masih di kedai ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. oven tu memang tiap masa kat kedai entah bila nak beli sis JM oiii

      Padam
    2. Hahaah. Sama. Makan cicah biskut kering. Oven dekat kedai. Kohkohkof

      Padam
  24. pesal namanya Hokkaido Durian Cake..ada unsur2 Jepun ke

    BalasPadam
  25. kadang2 combine juga.. hehe
    sedap

    BalasPadam
  26. itu macam cupcake yang jenis japanese tu ke kan ? hehe.. cuppies yes happiness kopi not for me.. hehehe..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...