728 x 90

Rabu, 1 Jun 2016

Wordless Wednesday - Bakal Tiba,...

42 ulasan:

  1. kann... Ramdahan dah dekat. Tak sabo ni tak sabo.. Waktu ni la bole berkumpul dgn jiran tetangga solat terawih..hehhee

    Kalo tak kluaq pagi balik malam...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemeriahannya dah mula terasa,...

      Padam
    2. setuju dengan mummy ! masa ni la nak jumpa jiran dalam satu saf!

      Padam
  2. Satu lagi yg best bila ramadhan semua makan ikut waktu... takdelah macam hero2 mummy tu, 2 jam sekali makan.. memang takde can lah mummy nak makan sama ngn dorang.. tapi bila ramadhan kul 7 je semua dh ada kat meja makan..syokkkk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe setuju. Masa bulan puasa nilah merasa makan berjemaah. Kalau tak masing2 dgn jadual masing2, time perut masing2 :)

      Padam
    2. Tau takpe.. masing2 ikut jadual pewottt.. hehehehe :)

      Padam
    3. kan time kumpul satu family tunggu berbuka :)

      Padam
    4. kan time kumpul satu family tunggu berbuka :)

      Padam
  3. yeah! lebih kurang 4 hari sahaja lagi =)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..moga kita mendapat seberapa banyak manfaat daripada hadirnya Ramadhan tahun ini..amin..

    BalasPadam
  5. selamat menyambut bulan ramadhan kak. semoga kita sama sama dapat memperbanyak ibadah di bulan mulia ni

    BalasPadam
  6. Yakan tgl bbrapa ari lgi kn ramadan tiba, teruja

    BalasPadam
  7. tak sampai seminggu jer lagi kita akan berpuasa.. sekejap jer masa berlalu kan..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. tak sabar nak balik berbuka dgn mak kat kampung.. hihi

    BalasPadam
  9. alhamdulillah, bertemu lagi ramadhan bulan ni :)

    BalasPadam
  10. Allahumma balighna Ramadhan ! Aamiinn :)

    BalasPadam
  11. ya Allah..aku mohon pada mu dpt bertemu Ramadhan pada tahun ini aminnn

    BalasPadam
  12. bila dpt solat terawikh tu yg best

    BalasPadam
  13. mesti mcm2 menu berbuka yg akan Farrah share dalam blog ni kan..x sabar nk tahu

    BalasPadam
  14. banyak la resepi yang kak farah share nanti

    BalasPadam
  15. InsyaAllah , moga berkesempatan melalui ramadhan ;)

    BalasPadam
  16. Aamiinn, tak sabaq !bulan penuh mulia

    BalasPadam
  17. slmt mengekang nafsu nafsi ;-)

    BalasPadam
  18. SS x tahu la mampu ke tak... Tapi still nak cuba...

    BalasPadam
  19. okkk tidoq jom.. hehehe
    nanti sambung BW :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...