728 x 90

Rabu, 8 Jun 2016

Wordless Wednesday - Jangan Buang Dulu







:) :) :)

31 ulasan:

  1. fuhhhh mintak2 lah ada untuk huda yang comey tu ...
    #EhhhComeyKe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baca jampi apa tuh fuh fuhhh? ;)

      Padam
    2. ahakss..sape cakap Huda x comei

      Padam
  2. harap ada untuk ekin aik hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah ada rezeki adalah tu,...

      Padam
    2. mesti simpan impian tu

      Padam
    3. hahahahahaha impian sentiasa simpan

      Padam
  3. Balasan
    1. Alang2 berharap tu tinggallah address Ain,..camne akak nak 'layangkan' kad raya :)

      Padam
  4. ha laaa.. cantik.. selalu ke tong sampah je... huk2

    BalasPadam
  5. selalu jugak lunyai.. hawing pi, hawing mai... hahaha

    BalasPadam
  6. kad raya home made kih kih kih

    BalasPadam
  7. ke kad raya custom made....

    BalasPadam
  8. untung aa sape jadi top comment kat blog CC ni mesti leh dpt kad raya comei2 tu

    BalasPadam
  9. cantik.. selalu buang jer terus..

    BalasPadam
  10. salam kak yana pon ada kumpul macam akak , last last buang sebab serabut mata hahhaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak yana. Sama. Selalu simpan. Pastu rasa serabit terus dibakul sampahkan. Haha. Jenis org tak kreatif memang mcm niih. Hoho

      Padam
  11. nanti kena cari balik la jawabnya kalau nak buat ><

    BalasPadam
  12. nk yg bunga tu je boleh? hahaha

    BalasPadam
  13. kreatif akak.. suka sgt bila kita boleh jimatkan kertas

    BalasPadam
  14. uish ketas polka dot tu mengancam =P

    BalasPadam
  15. eh nampak naik carta lagi.. akak tngh onlineeeee eh =P

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...