Jumaat, 1 Julai 2016

Kad Raya 1437 - Amanina Ahmad

Kelmarin, masuk je kelas, atas meja saya ada lambakan posto. Beberapa kad hari raya daripada teman-teman blogger sampai serentak! Gumbira! Gumbira! Salah satu daripadanya adalah daripada Nina Ahmad, adik bloggger cantik manis dari Penang ni.

Sebelum ni memang dah expect akan dapat kad daripada Nina sebab Nina dah tag saya di IG. Nina ada anjurkan GA Kad Raya barui-baru ini. Tak ada rezeki saya terpilih sebagai pemenang. Tetapi, ada rezeki juga terima kad raya tanda ingatan daripadanya.

Kad raya daripada Nina.
Terima kasih banyak-banyak, dik. 
Selamat menyambut ketibaan Syawal. 
Moga Ramadan dan Syawal Nina pada tahun ini lebih bererti, lebih meriah. 
Selamat melaram dan bergaya di Aidilfitri :)

Jom terjah blog Nina di sini.


9 ulasan:

  1. wahhh cantik tunggu gak kad nina ni hihihi tak ada dapat lagi

    BalasPadam
  2. dik non kata dia send kat CT gak.. tapi alamat sekolah mak..
    aiyoo.. mak den berbulan2 pencen da..

    maafin guweeee Nina =(

    BalasPadam
  3. dah lama x beramah mesra ngna Nina ni

    BalasPadam
  4. adehh..baru perasan..log in 2 id waktu komen tu...tu sbb ada 2 nama Jari Manis

    BalasPadam
  5. tanda ingatn , den je tak dan nak kirim :(

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...