NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Jumaat, 1 Julai 2016

Kad Raya 1437 - Amanina Ahmad

Kelmarin, masuk je kelas, atas meja saya ada lambakan posto. Beberapa kad hari raya daripada teman-teman blogger sampai serentak! Gumbira! Gumbira! Salah satu daripadanya adalah daripada Nina Ahmad, adik bloggger cantik manis dari Penang ni.

Sebelum ni memang dah expect akan dapat kad daripada Nina sebab Nina dah tag saya di IG. Nina ada anjurkan GA Kad Raya barui-baru ini. Tak ada rezeki saya terpilih sebagai pemenang. Tetapi, ada rezeki juga terima kad raya tanda ingatan daripadanya.

Kad raya daripada Nina.
Terima kasih banyak-banyak, dik. 
Selamat menyambut ketibaan Syawal. 
Moga Ramadan dan Syawal Nina pada tahun ini lebih bererti, lebih meriah. 
Selamat melaram dan bergaya di Aidilfitri :)

Jom terjah blog Nina di sini.


9 ulasan:

  1. wahhh cantik tunggu gak kad nina ni hihihi tak ada dapat lagi

    BalasPadam
  2. dik non kata dia send kat CT gak.. tapi alamat sekolah mak..
    aiyoo.. mak den berbulan2 pencen da..

    maafin guweeee Nina =(

    BalasPadam
  3. dah lama x beramah mesra ngna Nina ni

    BalasPadam
  4. adehh..baru perasan..log in 2 id waktu komen tu...tu sbb ada 2 nama Jari Manis

    BalasPadam
  5. tanda ingatn , den je tak dan nak kirim :(

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...