728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 4 Julai 2016

Kad Raya 1437 - Sis Deanna Morni

Satu lagi kad raya yang bikin saya senyum lebar hingga ke telinga. Empunya diri sibuk outstation sana-sini atas urusan kerja hingga dah jarang dengar khabar berita daripadanya. Rindunya pada Sis Deanna Morni! Dah lama benar tak tengok Sis D aktif beraksi menulis entri di blog. Sekurang-kurangnya, apabila terima kiriman kad daripada Sis D ni, terubat jugalah rindu :)

Kad Raya daripada Sis D

Terima kasih banyak-banyak, Sis D. 
Semoga dalam kesibukan tugas harian, Sis D masih lagi dapat menikmati keindahan, kemeriahan Ramadhan dan Syawal. Selamat pulang bergembira di kampung ye! Jaga diri baik-baik! Mmmuahhhhhh!

14 ulasan:

  1. cantik kad nye.... Kak Farrah !! Selamat hari raya.. maafkan salah silap Firah kalau ada setelah setahun kita kenal kat tower ni..

    BalasPadam
  2. stelah skian lama CT p jenguk blog DM.. hehe mesti DM majuk lama x jenguk dia.. hehe..

    BalasPadam
  3. rindu jugak kak DM..apa khabar mu di sana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga DM tak lupakan kitaaa hehe =P

      Padam
    2. hahahaha....mn leh lupa korang sume....totap dihati tauuuu...

      Padam
  4. selamat hari raya farrah....rindu jugak nk buat onar kat sini tp apa kan daya......masa blum mengizinkan....satu hari nnti akan ku terjah disini membuat onar....hahahahaahah

    BalasPadam
  5. ekin pun baru dapat lepas raya...

    BalasPadam
  6. bestnya dapat kad raya! tahun ni x dapat langsung kad raya hahaha. maybe sebab dah lama x aktif. orang pun x ingat kita >.<

    BalasPadam
  7. Cantik Kak Raya DM bagi.. Tahun ni Cik Mimie xde dpt kad raya.. almaklumlah.. menghilang sekejap..hehehehe

    BalasPadam
  8. KD!! where R U..sesekali je muncul di blog..dia mmg super BZ tu

    BalasPadam
  9. sis JM pun dpt gak kad raya darui KD ni

    BalasPadam
  10. banyaknya kad raya akak dapat... hehehhe banyak kawan dan aktif berblogging tipsnya.. hahhaha kita pulak bagi tips

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...